Vetovihje: Crystal Palace – Huddersfield 12.8.2017

Järjestäisikö nousija Huddersfield Selhurst Parkilla yhden avauskierroksen mojovimmista yllätyksistä? Me uskomme siihen.

BW eSports FI €100 welcome

Frank de Boer on tarttunut Crystal Palacen ruoriin Sam Allardycen jälkeen. Seurajohto odottaa hollantilaisen kehittävän pelifilosofiaa menestyksekkäämmän jalkapallon suuntaan kohti Valioliigan kärkisijoja.

Ryhmä ei näytä erityisen kovalta, mutta tähtihyökkääjä Christian Benteke (15 maalia viime kauden 36 sarjaottelussa) onnnistuttiin pitämään joukkueessa.

Huddersfield oli Championshipin vitonen, mutta se onnistui voittamaan nousukarsinnan välierät ja lopulta myös finaalin rankkareilla. David Wagerin joukkue pelaa modernia ja viihdyttävää futista. Uskommekin Huddersfieldin mahdollisuuksiin jopa säilyä pääsarjassa.

Nähdäänkö yllätys?

Sarjanousijat pelaavat monesti energisesti etenkin kauden alussa. Yllätyksiä nähdään, kun moni sarjan peruskalustoon kuuluva joukkue hakee vielä tasoaan ja sortuu vastustajan aliarviointiin.

Vierasvoitosta on tarjolla kertoimia jopa viiden paikkeilta, mutta oma valintamme on maltillinen Huddersfield +0,5 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 2,08.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Huddersfield +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,08
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 12.8. klo 17.00
TV / stream:  Viasat Sport Premium (jälkilähetys) ja Viaplay