Vetovihje: Watford – Liverpool 12.8.2017

Lauantain ensimmäinen Valioliiga-ottelu käynnistyy kello 14.30. Siinä Liverpool on katsottu suosikiksi Watfordin vieraana.

BW eSports FI €100 welcome

Watfordissa pelaajaliikenne oli vilkasta kesällä. Marco Silvan ryhmässä piilee potentiaalia, mutta kuinka pitkälle potentiaali riittää, se jää nähtäväksi. Viime kauden loppusuora jätti joka tapauksessa toivomisen varaa, vaikka kuuden ottelun tappioputki ei johtanutkaan putoamiseen.

Liverpool oli lopputaulukossa nelonen, mikä tuotti Mestarien liigan karsijan paikan. Avaustaisto Hoffenheimia vastaan pelataan ensi viikon alussa. Onko katseet käännetty jo siihen?

Liverpool on jäänyt sivustaseuraajan rooliin siirtomarkkinoilla, mutta Mohamed Salah on tullut sisään.

Liverpool selvä suosikki?

Vedonlyöjien Liverpool on katsottu selväksi suosikiksi Vicarage Roadilla. Vierasvoiton kertoimet ovat tasoa 1,55-1,60. Haiskahtaa jälleen kerran siltä, että Liverpoolin nimi ja historia painavat kertoimissa.

No joo, Watford lienee toki sarjataulukon alemman puoliskon joukkue. Harjoituskaudella se on esittänyt kuitenkin kelpo otteita.

Liverpool on kieltämättä tasokkaampi ryhmä, mutta kauden avausottelussa kaikki on mahdollista. Poolilta on sitä paitsi sivussa Coutinho sekä mahdollisesti myös Daniel Sturridge ja Jordan Henderson.

Pelivalintamme on Watford +1,0 maalia (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Watford +1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 12.8. klo 14.30
TV / stream:  Viasat Jalkapallo ja Viaplay