Vetovihje: Panathinaikos – Athletic Bilbao 17.8.2017

Panathinaikos ja Athletic Bilbao kohtaavat Eurooppa-liigan karsinnoissa. Kumpi vie otteluparin avausosan Apostolos Nikolaidis Stadiumilla?

BW eSports FI €100 welcome

Viimeistä kierrosta viedään Eurooppa-liigan lohkovaiheen karsinnoissa, mutta tässä vaiheessa joukko on monenkirjavaa. Mukana on kaikenlaisia seuroja romanialaisesta FC Viitorulilsta ja ruotsalaisesta Östersundista maailmankuuluun AC Milaniin.

Panathinaikos on ollut mukana lohkovaiheessa neljästi kuutena viime vuonna. Viime kausi oli tosin fiasko, kun alkulohkon saldoksi jäi nolo 0-1-5.

Illan vastustaja Athletic Bilbao on paperilla vahvempi ja kokenut tekijä eurokentillä. Viime kausi jätti parantamisen varaa, kun kyproslainen APOEL pudotti espanjalaiset pudotuspeleissä.

Kompastumisia Eurooppa-liigan vieraspeleissä

Vierailla on parempi ja leveämpi materiaali, eikä olisi ihme, mikäli Athletic etenisi parista myös jatkoon. Toisaalta harjoituskausi ei ole häikäissyt, vaan otteissa on ollut nähtävissä tiettyä hapuilua.

Lisäksi vieraspelit ovat tuottaneet Bilbaolle vaikeuksia eurokentillä. Esimerkiksi karsintojen kolmoskierroksella Dinamo Bucurestia vastaan tuli vain 1-1-tasapeli. Se oli Eurooppa-liigassa jo viides peräkkäinen vieraspeli ilman voittoa.

Vaikka kreikkalaisilla seurajoukkueilla ei ole muuten kulkenut eurokentillä, kotonaan ne ovat näissä karkeloissa yleensä todella kovia. Panathinaikosin kotivoittokaan ei siis olisi mikään jymypaukku.

Isäntien vire on vieläpä hyvä, sillä azerbaidzanilainen Qabalakin kaatui 1-0-kotivoitolla ja 2-1-vierasvoitolla. Myös harjoituspelit ovat sujuneet hyvin.

Yllätystä aistien pelivalintamme onkin Panathinaikos +0,5 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,80.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Panathinaikos +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 17.8. klo 21.30
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomen televisiossa