Vetovihje: Bayern München – Bayer Leverkusen 18.8.2017

Saksan Bundesliiga avataan suurseurojen Bayern Münchenin ja Bayer Leverkusenin kesken Allianz Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Kauden avausvääntö ei voisi juuri olla mielenkiintoisempi. Saksalaista seurajoukkuefutista dominoiva Bayern München isännöi Bayer Leverkusenia, joka haluaa petrata kehnon edelliskauden sijoitustaan.

Leverkusen päätyi jopa taulukon alempaan puoliskoon vain neljä pistettä karsintaviivan yläpuolelle. Ryhmässä piisaa laatua, mutta Javier Hernandezin eli Chichariton menetys kirpaisi.

Leverkusenilla on alla yllättävän hankala DFB Pokal -ottelu, jossa kolmostason Karlsruhe sinnitteli varsinaisen peliajan nollilla, kunnes taipui lopulta 0-3-tappioon.

Bayern München on viiden mestaruutensa jälkeen jälleen suursuosikki. Kovimmat haastajat lienevät Borussia Dortmund ja RB Leipzig, mutta ykkössija on jälleen hyvin todennäköinen.

Seuraa ottelua suorana – Bet1234 esittää sen asiakkailleen ilmaiseksi!

13 peräkkäin alle 3,5 maalia

Avauspelit ovat usein tiukkoja ja tasaisia, ja siihen uskomme tälläkin kertaa. Leverkusen todennäköisesti keskittyy puolustamaan, ja terävän syömähampaansa hyökkäyksestä menettänyt joukkue tarvitsee vastuunkantoa muilta.

Bayern München on tietysti suursuosikki, mutta harjoituskaudella maalinteko on tuottanut ongelmia. Edellisistä kohtaamisista 13 edellistä ovat jääneet alle 3,5 maaliin.

Pelivalintamme onkin alle 3,25 maalia (asian handicap)

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Alle 3,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 18.8. klo 21.30
TV / stream:  Bet1234