Vetovihje: Suomi – Islanti 2.9.2017

Huuhkajilla on vain yksi piste ja viitossija alkulohkossa. Ainoa piste tuli jumbo-Kosovolta avauksessa. Alla on 1-2-tappio Ukrainalle, ja viidessä ottelussa Suomi on onnistunut tekemään vain neljä maalia. Jatkoon ei ole siis asiaa tälläkään kertaa.

BW eSports FI €100 welcome

Islanti on kakkosena ja pisteitä on yhtä paljon kuin kärki-Kroatialla, 13, mutta maaliero on heikompi. Neljästä voitosta kolme on tullut nollapelillä. Ainoan tasurinsa Islanti pelasi avauksessa Ukrainaa vastaan. Ainoa tappio tuli Kroatiaa vastaan vieraissa, mutta kotona Islanti oli parempi.

Reykjavikissa nähty kaksikon avausvääntö oli Suomen kannalta murheellinen, sillä kotijoukkue tuli dramaattisilla loppuminuuteilla tasoihin ja ohi. Voiton lipsahtaminen Huuhkajien käsistä kirjautti jälleen yhden uuden luvun sinivalkoiseen futisfiaskojen kirjaan.

Paljon vieraskannattajia

Islanti on saamassa Tampereella pelattavaan otteluun tuekseen jopa liki 3 000 kannattajansa tuen. Islanti ei ole vierasjoukkueena ehkä kaikkein vahvin, mutta jokainen muistaa, millaisella sensaatiomaisella taistelumoraalilla joukkue esiintyi viime arvokisoissa – vieraalla maaperällä.

Suomen taistelumoraali ei ole välttämättä vieraita huonompi, mutta joukkueen peli ei kestä vertailua Islannin kanssa käytännössä millään osa-alueella. Pelkästään Tampereen talousalueella asuu saman verran ihmisiä kuin koko Islannissa yhteensä, mutta kovin paljon emme uskalla isänniltä odottaa tänäänkään. Ilmeisen moni asia tehdään suomalaisessa jalkapallossa totaalisen väärin, sillä mikään muu ei selitä nykyistä umpisurkeaa kansainvälistä menestystä.

Siinä tarpeeksi perusteita pelivalinnalle. Lapulle lyödään Islannin voitto Bet1234:n kertoimella 2,05. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(Huom! Bet1234:n sivusto ei ole suomenkielinen.)

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Islanti voittaa
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 2.9. klo 19.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 18.30