Vetovihje: Ilves – Tappara 8.9.2017

Liigakausi käynnistyy Mansen hegemoniataistolla

Tampereella uusi liigakausi avataan paikallisväännöllä, johon Tappara lähtee päivänselvänä suosikkina. Avauspeli on kuitenkin aina avauspeli.

BW eSports FI €100 welcome

Ilves ja Tappara kohtaavat heti liigakauden 2017-18 avauskierroksella. Kaksikko lähtee kauteen varsin erilaisista asetelmista.

Tappara on hallitseva mestari ja nimekkäällä ryhmällään supersuosikki myös tälle kaudelle. Myös kirvesrintojen harjoituskausi sekä CHL sujuivat hyvin. Seitsemän ottelua tuottivat seitsemän voittoa hulppealla maalierolla 36-11.

Viime kevään puolivälierät ovat kuitenkin hyvin muistissa, kun Ilves pani Tapparan ahtaalle. Ilveksen trendi on ollut nouseva myös loppukesän harjoituspeleissä.

Olisiko Ilveksestä yllättäjäksi?

Vedonlyönnissä Tappara on katsottu selväksi suosikiksi, sillä joukkueen voittokertoimet huitelevat noin 1,60 tasolla. Tapparan ryhmä on vahvistunut viime kaudesta, ja nippu on erittäin laadukas.

Ilveksen kokoonpano koostuu enimmäkseen nuorista lupauksista, joille Karri Kivi on kuitenkin onnistunut luomaan toimivan pelitavan. Tupsukorvilla on varmasti sanansa sanottavanaan tänäänkin, sillä kauden avaukseen liittyy usein aina oma jännityksensä.

Tapparan suosikin asemaa on jonkin verran liioiteltu, joten kokeilemme Ilvestä maalin takamatkalta. Pelivalintamme on Ilves +1 (asian handicap) Unibetin kertoimella 2,02. Tapparan tasan maalin voitolla panos siis palautuu.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Ilves +1 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 8.9. klo 18.30
TV / stream:  Ruutu Urheilu 2 ja Ruutu-palvelu