Vetovihje: Villarreal – Real Betis 10.9.2017

Villarrealin kausi on käynnistynyt nihkeästi, mutta kotiavaus Real Betisiä vastaan pitäisi hoitua voitokkaasti.

BW eSports FI €100 welcome

Villarreal kärsi avausottelussaan tappion, kun Levante oli parempi kotonaan maalein 1-0. Sen jälkeen Real Sociedad löylytti ”Keltaista sukellusvenettä” 3-0-lukemin.

Nyt fanit odottavat ryhtiliikettä kotiavauksessa Estadio de la Cerámicalla, vaikka loukkaantumisiakin on useita: Adrian Marín, Sergio Asenjo, Bruno Soriano ja Andrés Fernández ovat sivussa. Mario Gaspar ja Roberto Soriano ovat epävarmoja tapauksia.

Real Betisin terveystilanne on parempi, sillä vain Nahuel Leiva on sivussa. Tuloksellisesti vierailla on sujunut jopa Villarrealia paremmin, sillä Celta Vigo kaatui ennen sarjataukoa 2-1 kotikentällä. Italialainen Andrés Guardado antoi ottelussa kaksi syöttöä Celta Vigon noustua tappiolta voittoon. Sitä ennen avauksessa Barcelona oli parempi Camp Noulla 2-0-lukemin.

Isäntien suunta kääntyy

Villarreal metsästää siis avausmaaliaan ja -pisteitään nyt kotikentällä. Jos niitä ei tule, voidaan puhua jo pienimuotoisesta kriisistä. Onhan syytä olettaa joukkueen taistelevan europaikoista tälläkin kaudella.

Tasoeron pitäisi olla selvä isäntien eduksi. Real Betis ei ole sarjan selkeimpiä heittopusseja, mutta tämän tason vastustajien vieraana pitäisi olla hankalaa.

Real Betis on perinteisesti elänyt kotipeleistään. Esimerkiksi viime kauden vierassaldo oli 4-2-13. Villarrealin kotisaldo oli 11-4-4. Lisäksi Villarreal voitti molemmat keskinäiset.

Pelivalintamme on kotivoitto kertoimella 1,91. Betwayn tarjous on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Villarreal voittaa
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: Betway (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 10.9. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Fotboll ja Viaplay