Vetovihje: Getafe – Barcelona 16.9.2017

Getafe on vain suupala Barcelonalle lauantaina Espanjan liigassa. Bet1234 ja Unibet tarjoavat otteluun ilmaisen streamin.

BW eSports FI €100 welcome

Getafe on napannut La Liga -kauden kolmesta avausottelustaan neljä pinnaa, mutta koko pottia ei voi pitää ansaittuna. Viime viikon ottelu Leganésin vieraana tuotti onnekkaan loppuratkaisun Àlvaro Jiménezin voitto-osuman myötä.

Tällä kaudella Getafen tuskin tarvitsee pelätä sijoittumista sarjan peräpään kolmikkoon, mutta tämänpäiväinen vastus on äärimmäisen kova. Tämä siitä huolimatta, että Barcelona menetti Neymarin PSG:hen ja kärsi Espanjan Supercupissa 1-5-tappion Real Madridille. Sen jälkeen Barca onkin voittanut neljä ottelua putkeen – näistä kolme sarjakauden alkajaisiksi – ja lyönyt italialaisjätti Juventuksen 3-0 Mestarien liigassa. Omiin on mennyt pyöreät nolla palloa.

Getafelta ovat sivussa Daniel Pacheco, Karim Yoda, ja epävarmoja tapauksia ovat Filip Manojlovic sekä Nicolás Gorosito. Vierailta ovat sivussa Rafinga ja Arda Turan.

Ilmainen stream tarjolla

Barcelonan osakkeita on heikentänyt toki Neymarin siirtyminen toisaalle, mutta joukkue on edelleen maailmanluokkaa. Juventusta vastaan varsinkin toinen puoliaika oli suvereenia näytöstä. Sitä edeltäneet kolme ottelua Barca voitti kaikki vähintään kahdella maalilla.

Pelivalintamme on tähän otteluun helppo: Barcelona -1,5 maalia (asian handicap). ComeOn tarjoaa siihen maistuvan kertoimen 1,74.

Bet1234 ja Unibet välittävät ottelusta suoran lähetyksen ilmaiseksi asiakkailleen.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Barcelona -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 16.9. klo 17.15
TV / stream:  Bet1234 ja Unibet