Vetovihje: Dortmund – Real Madrid 26.9.2017

TV2:n tiistaitaistona nähdään eurooppalaisten suurseurojen välinen kamppailu, jossa pannaan verkot heilumaan.

BW eSports FI €100 welcome

Tiistai-illan tv-matsina nähdään herkkupala, kun Borussia Dortmund isännöi Real Madridia. Kotijoukkue on esiintynyt Bundesliigaa suvereenisti haalittuaan kuudesta ottelusta 16 pinnaa maalierolla 19-1. Kolmessa viime ottelussa joukkue on paukuttanut maaleja on tehty vastustajan verkkoon kaikkiaan 14.

Real Madrid voitti niin Espanjan kuin Mestarien liigan viime kaudella. Tämä kausi ei ole vielä lähtenyt lentoon, sillä pisteitä on vain 11 kuudesta ottelusta. Vertailun vuoksi esimerkiksi Barcelona on napsinut vain voittoja. Varsinkin hyökkäyspeli on ontunut.

Mestarien liigan avauksen Real Madrid kuitenkin voitti kotonaan 3-0, kun vastassa oli israelilainen APOEL. Dortmund puolestaan kärsi tappion avauksessaan, kun Tottenham oli parempi 3-1-lukemin.

Isänniltä on useampi pelaaja sivussa, mutta tulosta tulee silti. Myös vierailta pelin jättävät väliin muun muassa Marcelo sekä Toni Kroos.

Neljä maalia edellisissä

Vedonlyönnissä katseemme kohdistuu ottelun maalimäärään. Dortmund janoaa voittoa avauspelin tappionsa jälkeen. Se taas tietää tilaisuuksia maailman parhaalle vastahyökkäysjoukkueelle iskeä. Ehkäpä tämä ilta osuu kalenteriin juuri sopivasti Real Madridin ryhtiliikettä ajatellen?

Ja kuten sanottua, isännät ovat takoneet maaleja liukuhihnalta. Mestarien liigan avauksessa nähtiin neljä maalia, joten tuskin nytkään nolla-nollaa pelataan.

Dortmund ja Real Madrid muuten kohtasivat myös viime kaudella lohkovaiheessa ja ottelivat molemmilla kerroilla 2-2-tasurit. Ne näyttävät suuntaa myös tälle illalle.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Yli 3,5 maalia
Kerroin: 1,94
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 26.9. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.15