Vetovihje: Pohjois-Irlanti – Saksa 5.10.2017

MM-karsinnan C-lohkon kärkikamppailussa Pohjois-Irlanti isännöi Saksaa. Me haemme pelikohteen maalimäärävedoista.

BW eSports FI €100 welcome

Kakkos- ja ykkössijoille nämä joukkueet myös päätyvät. Pohjois-Irlannilla on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta Saksan ohi, mutta se edellyttäisi Pohjois-Irlannin voittoa tänään ja Saksan häviötä päätöspelissä Azerbaidzanille.

Pohjois-Irlannin ero seuraavaan on yhdeksän pinnaa, ja karsinnat ovat sujuneet mainiosti. Moni muistaa, kuinka joukkue ylsi pudotuspeleihin myös viime EM-kisoissa. Saksa taas on tietysti yksi seuraavan arvoturnauksen mestarisuosikeista.

Tänään vierailija pelaa ilman Manuel Neueria, Marco Reusia ja Timo Werneriä. Isänniltä ovat sivussa Aaron Hughes ja Craig Cathcart.

Alipeli houkuttaa

Kertoimenlaatijoiden päällimmäisenä ajatuksena on ollut, että kummallakaan ei ole ottelussa panosta. Pohjois-Irlanti haluaa kuitenkin esittää parastaan kotiyleisön edessä. Alakerta on tiivis, ja hyökkäyspelikin toimii riittävän hyvin.

Pohjois-Irlanti on pitänyt nollan kaikissa muissa karsintaotteluissaan paitsi vieraissa Saksaa vastaan (2-0). Saksa toisaalta tuskin painaa tänään kaasua pohjaan, koska sillä ei ole siihen mitään erityistä syytä.

Oma pelivalintamme on alle 2,75 maalia (asian handicap), josta ComeOn! tarjoilee maukkaan kertoimen 1,92.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,75 maalia
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 5.10. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa