Vetovihje: Roma – Crotone 25.10.2017

Roma vahvistanee osakkeitaan Serie A:ssa vaivattomalla voitolla, kun Crotone matkaa pääkaupunkiin Stadio Olimpicolle.

BW eSports FI €100 welcome

Yhden ottelun muita vähemmän pelannut Roma saa tänään erinomaisen mahdollisuuden nousta Italian liigan kärkinelikon tuntumaan.

Viitossijalta on nyt viiden pisteen ero kolmos-nelossijoilla majaileviin Juventukseen ja Lazioon. Kärkikaksikko Inter ja Napoli ovat kahdeksan ja seitsemän pinnan päässä.

Roma näyttäisi löytäneen hyvän vireen sitten Napolille ennen sarjataukoa kärsimänsä tappion. Sittemmin mukaan on tarttunut 3-3-tasuri Chelsean vieraana Mestarien liigassa ja viimeksi 0-1-voitto Torinosta.

Moni muistaa Crotonen säilyneen viime kaudella sarjassa kuin ihmeen kaupalla. Lopun kolmen voiton kiri neljässä ottelussa piti joukkueen kuivilla kahden pisteen erolla kellarikolmikkoon. Sarjapaikan säilyttäminen vaikuttaa vaikealta nytkin, kun kasassa on kuusi pinnaa yhdeksästä ottelusta.

Roma voittaa selvästi

Voisiko Crotone yllättää Stadio Olimpicolla? Tuskinpa.

Tämän tyyppisistä otteluista joukkue harvemmin ottaa mukaansa edes tasapeliä. Siitä kertovat 0-3-tappio Milanille, 0-2-tappio Interille kotona. Vieraissa Atalanta löi Crotonen 5-1 ja Sampdoria 5-0 – jälkimmäinen oli muuten joukkueen edellinen peli.

Roma pelaa tällä hetkellä hyvää futista, ja hyökkäyspeli toimii. Pelivalintamme onkin Roma -2,0 maalia (asian handicap), joka palauttaa panoksen tasan kahden maalin kotivoitolla. ComeOn antaa kertoimeksi 1,92.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Roma -2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,92
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 25.10. klo 21.45
TV / stream:  UnibetTV