Vetovihje: Napoli – Manchester City 1.11.2017

Riittääkö Napolin puristus pisteille Stadio San Paololla? Helpolla saalis ei irtoa, kun vastassa on kivikova Manchester City.

BW eSports FI €100 welcome

Tästä käynnistyvät Mestarien liigan lohkovaiheen otteluiden käänteiset kierrokset, kun jokainen on kohdannut jokaisen kertaalleen.

Napolin tie jatkoon ei nouse pystyyn vielä tänään tappiollakaan, mutta hankalaksi tilanne joka tapauksessa menee, jos Shaktar Donetsk onnistuu kaatamaan Feyenoordin. Napolilla on kolmesta ottelusta yksi voitto, Shaktarilla kaksi ja Cityllä kolme.

Etihad Stadiumilla nähty kaksikon avausvääntö oli viihdyttävä ja värikäs. City voitti 2-1, mutta peli olisi voinut kääntyä myös toisin päin. Dries Mertens nimittäin missasi vieraiden rangaistuspotkun avauspuoliskolla.

Manchester Cityltä ovat poissa Vincent Kompany ja Benjamin Mendy. Napolin ainoa poissaolija on Arkadiusz Milik.

City vie Mestarien liigan?

Italialaisseuroja pitää kunnioittaa, ja Stadio San Paolo on hankala paikka vierailla kenelle tahansa. Silti uskomme Manchester Cityyn keskiviikon kamppailussa.

Pep Guardiolan ryhmä vaikuttaa viikko viikolta kovemmalta kandidaatilta jopa Mestarien liigan voittajaksi. City on kaikki kilpailut mukaan lukien voittanut varsinaisella peliajalla 12/13 viime otteluaan. Lisäksi Liigacupin vääntö tuotti voiton rankkareilla.

Toki Napoli hävisi ”vain” maalilla Etihadilla, mutta City otti lopulta silti ansaitun voiton – tuhritusta rankkarista huolimatta.

City varmistaa pudotuspelipaikan Italian-reissullaan, joten pelivalintamme on Manchester City +0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,84.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Manchester City +0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,84
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 1.11. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Urheilu ja Viaplay