Vetovihje: Lazio – Nice 2.11.2017

Sivu kääntyy keskiviikolta torstaille ja Mestarien liigasta Eurooppa-liigaan. Illan paras vetokohde on nähdäksemme Lazion ja Nicen välinen vääntö Stadio Olimpicolla.

BW eSports FI €100 welcome

Lazio johtaa K-lohkoa puhtaalla pelillä ja on voitolla varmasti mukana jatkopeleissä. Jos Vitesse ja Zulte-Waregem pelaavat tasan, pistekin riittää.

Italialaisten illan vastustaja Nice on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi. Ainoan tappion alkukierroksilla tuotti juuri Lazio ranskalaisten taivuttua 1-3-kotitappioon.

Laziolla on useampi poissaolo, kun poissa ovat Felipe Anderson, Dusan Basta, Wallace ja Mauricio. Niceltä pelin jättävät väliin Wylan Cyprien ja Mickael Le Bihan.

Hyvävireinen vs. huonovireinen

Lazio on kierrättänyt miehistöään isosti, mutta Eurooppa-liigassa se on ollut yleensä liikkeellä tasokkaalla miehistöllä. Roomalaisille peli tulee hyvään aikaan, sillä joukkue on voittanut kahdeksan ottelua putkeen. Viimeksi Benevento taipui 1-5-kotitappioon.

Nice sen sijaan on hävinnyt viisi ottelua putkeen ja vajoaa yhä alemmas Ranskan liigassa. Siksi isäntien suosikin asemaa on jopa aliarvioitu.

Pelivalintamme on Lazio -1,0 maalia (asian handicap) Unibetin kertoimella 1,79.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Lazio -1,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,79
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 2.11. klo 22.05
TV / stream:  Eurosport Player