Vetovihje: New York Islanders – Edmonton 7.11.2017

Viime kierroksilta voittoja napsinut New York Islanders kohtaa ensi yönä Edmonton Oilersin, jonka vire ei ole isäntien veroinen.

BW eSports FI €100 welcome

Itäisen ja läntisen konferenssin edustajat kohtaavat ensi yönä Barclays Centerissä. Islanders on idän kuutonen, Oilers lännen 14. eli viimeistä edellinen.

Islanders on saanut pelinsä kulkemaan hyvin viime aikoina ja vaikuttanut todella vahvalta joissakin otteluissa. Kuusi voittoa kahdeksasta viime pelistä on saldo, joka näkyy myös taulukossa. Molemmat tappiot ovat tulleet vieraissa.

Edmontonin vire sen sijaan on kehno. Kaksi voittoa seitsemästä viime ottelusta ei anna aihetta riemunkiljahduksiin, ja nyt edessä on vieläpä ensimmäinen vieraspeli viiden peräkkäisen kotiottelun jälkeen.

Parempi vire ratkaisee

Vedonlyönnin kannalta on erikoista, että ottelu on katsottu tasabookiksi. Uskomme nimittäin myös edellisten otteluiden näyttävän suuntaa ensi yölle, sillä Islanders löi Coloradon kotonaan 6-4. Edmonton puolestaan hävisi Detroitille kotona 0-4.

Isänniltä ovat sivussa Adam Pelech, Shane Prince ja Alan Quine. Vierailta pelin jättävät väliin Anton Slepyshev ja Andrej Sekera. Ei pitäisi hetkauttaa kumpaakaan. Merkittävintä on ero joukkueiden vireessä.

Pelivalintamme on kotivoitto Betssonin kertoimella 2,35.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Islanders voittaa
Kerroin: 2,35
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistain ja keskiviikon välinen yö klo 02.00
TV / stream:  Viasat Hockey ja Viaplay