Vetovihje: New Jersey – Edmonton 9.11.2017

New Jersey Devils mielii palata parin heikon jälkeen voittokantaan, ja Edmonton Oilers tarjoaa siihen oivallisen mahdollisuuden.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjasimme Oilersille tappiota myös edellisessä pelissä, mutta joukkue onnistuikin hakemaan New York Islandersilta kaikkien odotusten vastaisesti jatkoaikavoiton. Ensi yönä kuitenkin uskomme, että läntisen konferenssin toiseksi viimeinen ryhmä taipuu tappioon.

New Jersey on idän konferenssissa Islandersiakin ylempänä, neljäntenä, mutta pelkästään sarjasijoituksiin emme vihjettämme perusta.

Kertoimenlaatijat jostain syystä aliarvostavat Devilsiä, vaikka joukkue pelasi alkukauden hyvin. Alla on toki kolme tappiota, mutta maalinteko on silti sujunut näissäkin (kahdeksan osumaa). Nyt joukkue saa pelata joka tapauksessa kotonaan, mikä on varmasti jonkinlainen etu idän vieraskiertuetta tahkoavaan vastustajaan verrattuna.

Kotivoittoon yhä vahva luotto

New Jersey Devilsillä on vieläkin pari pahaa poissaoloa, vaikka Kyle Palmierin ja Marcus Johanssonin paluu lähestyy. Sivussa ovat joka tapauksessa Travis Zajac ja Michael McLeod. Vierailta pelin jättävät väliin Anton Slepyshev, Drake Caggiula ja Andrej Sekera.

Oman näkemyksemme mukaan Devilsillä on nyt otollinen paikka palata voittojen tielle kolmen tappoion jälkeen. Niistä ensimmäisen aiheutti nimenomaan Oilers, joka saa vastaansa nyt revanssinnälkäisen kotijoukkueen.

Pelivalintamme on kotivoitto Unibetin mojovalla kertoimella 2,75. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, New Jersey voittaa
Kerroin: 2,75
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain ja perjantain välinen yö klo 02.00
TV / stream:  Viasat Sport