Vetovihje: Sevilla – Liverpool 21.11.2017

Sevilla toivottaa Liverpoolin tervetulleeksi Ramón Sánchez Pizjuánille illan tv-jännärissä.

BW eSports FI €100 welcome

Mestarien liigan viikon kuumin vääntö otellaan Sevillan ja Liverpoolin välillä. Lohkonsa kärkisijat miehittänyt kaksikko saa viimeisille kierroksille kirittäjän vielä Moskovan Spartakista, jolla on parin pisteen takamatka kärkiduoon nähden. Maribor on varma jumbo.

Vire on hyvä sekä Sevillalla että Liverpoolilla. Sevilla voitti Celta Vigon viimeksi 2-1, mikä tiesi neljättä voittoa viiteen viime peliin. Barcelonakin oli lähellä kaatua Camp Noulla, mutta voitti lopulta maalilla.

Liverpool on voittanut neljä edellistä otteluaan – ja kaikki tasan kolmella maalilla. Viimeksi kaatui Southampton 3-0 Anfieldillä. Onko Jürgen Klopp saanut vihdoinkin asiat järjestykseen?

Isänniltä maininnanarvoinen poissaolija on Daniel Carrico, vierailta Joel Matip.

Maaleja, maaleja!

Kaksi hyökkäysorientoitunutta, viihdyttävää jalkapalloa pelaavaa joukkuetta vastakkain – mitä muuta se voi tietää kuin maalijuhlaa?

La Ligassa Sevilla on tuuletellut osumia joskus ahkeramminkin, mutta potentiaalia joukkueessa joka tapauksessa piisaa.Joukkue on pelannut seitsemän ottelua peräkkäin yli 2,5 maalin.

Liverpool taas on hyökkäykseltään selvästi tasokkaampi kuin puolustussuuntaan. Pool on pelannut kuusi peräkkäistä ottelua yli 2,5 maalin.

Anfieldilla joukkueet pelasivat 2-2-tasurin. Nähdäänkö tänään samankaltainen tulos?

Pelivalintamme on yli 3,0 maalia (asian handicap) ComeOnin kertoimella 2,02.

Avaa pelitili ComeOnille – lunasta jopa 300 euron bonus!

Vetovihje: Yli 3,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,02
Peliyhtiö: ComeOn! (10/50 tai 300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 21.11. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2 klo 21.35