Vetovihje: TPS – KooKoo 29.11.2017

TPS ja KooKoo iskevät yhteen Gatorade Centerissä keskiviikkona. Juhlistaako kotijoukkue satavuotista Suomea voiton merkeissä?

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueet lähtevät hiukan erilaisista lähtökohdista, sillä KooKoo pelasi lauantaina Raumalla, kun taas TPS on saanut ladata akkujaan sitten lauantain. Sarjataulukossa turkulaiset komeilevat toisena ja KooKoo sijalla 11.

Kotikaukalossa TPS:n otteet ovat jonkin verran ailahdelleet, vaikka vieraissa peli on kulkenut sarjan parhaiten. Mielenkiintoinen tuttavuus on puolustuspäähän tullut uusi vahvistus Mark Fraser, mutta lisäksi TPS on saanut sairastuvalta takaisin muun muassa Ilari Filppulan ja Eric Perrinin.

KooKoon alkukausi on sujunut pitkälti odotetusti alemman pudotuspeliviivan paikkeilla sinnitellen. Voittoja on ropissut tasaisesti tappioiden sekaan, ja eilen Raumaltakin irtosi maukas ryöstö 2-4-lukemin.

Roolit kääntyvät

TPS kaatoi perjantaina Tapparan vieraissa 2-3-lukemin, mutta lauantaina joukkue kärsi yllättävän 1-6-tappion kotonaan SaiPalle. Siitä sisuuntuneena turkulaiset lähtevät kuitenkin jahtaamaan voittoa. Hyökkäyspään isojen nimien paluu sairastuvalta nostaakin isäntien osakkeita.

KooKoo sai varmasti lisäpontta pimeälle vieraskiertueelleen eilisestä voitosta, mutta toinen matkapeli kahteen päivään alkaa näkyä jaloissa, mitä pitemmälle tämäniltainen ottelu etenee. TPS on lyönyt monia vastustajia usean maalin erolla ja kaatoi KooKoon myös lokakuussa pelatussa avauskohtaamisessa vieraskaukalossa maalein 1-4. Tänäänkin uskomme siis kotivoittoon vähintään kahden maalin erolla.

Pelivalintamme on TPS -1,5 (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,87.

Talleta kymppi ComeOnille – aloita pelaaminen viidellä!

Vetovihje: TPS -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,87
Peliyhtiö: ComeOn! (300 tai 10/50 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 29.11. klo 18.30
TV / stream:  Ruutu Urheilu ja Ruutu-palvelu