Vetovihje: Kroatia – Englanti 11.7.2018

Kroatia oli alkulohkoissa yksi koko turnauksen vakuuttavimmista ryhmistä. Nigeria kaatui 2-0 ja Argentiina 3-0, ja merkityksettömässä päätöspelissä varamiehinen ryhmä peittosi Islannin. Sen jälkeen on ollut tiukempaa, kun Venäjää ja Tanskaa vastaan vaadittiin rankkarikisat. Välieräpaikka on kuitenkin ansaittu.

BW eSports FI €100 welcome

Englanti ei ole perinteisesti pärjännyt MM-kisoissa, mutta muuttaisiko vuosi 2018 vihdoin kaiken? Joukkue on pelannut laadukasta futista, ja puolivälierä Ruotsia vastaan oli ”walk in the park”. Ennen tuota 2-0-voittoa Kolumbia pullahti pihalle rankkareilla.

Mutta onko Englanti todella kertoimien veroinen suosikki, siitä voidaan olla monta mieltä. Kolmen leijonan ryhmän voitosta on tarjolla noin 2,30-luokan kertoimia, mutta me näemme asetelmien olevan paremminkin fifty-fifty. Kroatialla on maailman paras keskikenttä, mikä on ollut myös joukkueen peruskivi turnauksessa.

Englannin taival välierään on ollut helpompi. Ruotsi ei oli ontto luu, Kolumbialla oli poissaoloja, ja alkulohkossa oli Tunisia ja Panama olivat kehnoja. Kroatian näytöt ovat vastustajien tasoon peilattuna kovemmat. Siksi poimimmekin lapulle Kroatian pikku tasoituksella.

Kohde: Kroatia – Englanti
Aika: ke 11.7.2018 klo 21
Kohde: Kroatia +0,25
Kerroin: 2,01
Bookkeri: Betsafe