Vetovihje: Ranska – Kroatia 15.7.2018

Kuukausi on mennyt nopeasti, mutta tänään se huipentuu – vuoden 2018 MM-jalkapallon valtias on tiedossa viimeistään iltayhdeksältä.

BW eSports FI €100 welcome

Ranska ei suoranaisesti häikäissyt alkulohkossa, mutta tehot riittivät silti ykkössijaan. Sen jälkeen ”Les Bleus” on dominoinut suvereenisti lähetettyään kisoista ulos Argentiinan, Uruguayn ja Belgian – siis vastustajia, joista jokaisen olisi voinut kuvitella pelaavan finaalissa.

Ranskalla on maailmanluokan joukkue, jonka esitykset ovat olleet yhdistelmä yksilötaitoa sekä viimeisen päälle hienosti toimivaa yhteispeliä. Välierässä kisojen paras hyökkäysjoukkue Belgia nollattiin täydellisesti. Topparipari Samuel Umtiti ja Raphael Varane on ollut ilmiomäinen.

Kroatia oli lohkovaiheen isoin huutomerkki. Nigeria ja Argentiina jäivät jyrän alle, ja Islanti kaatui kakkosmiehilläkin. Pudotuspeleissä tarvittiin rankkareita Tanskaa ja Venäjää vastaan, ja Englanti nujertui vasta jatkoajan jälkeen.

Kroatia on pelannut siis 90 minuuttia pitempään kuin Ranska, mikä ei tiivistahtisessa turnauksessa voi olla näkymättä. Lisäksi Ranskalla on alla päivän pitempi lepo tiistailta, kun taas Kroatia pelasi viimeksi keskiviikkona.

Ottelusta odotellaan vähämaalista, mutta kertoimissa tätä on liioiteltu. Varsinkin Kroatian peleissä verkot ovat heiluneet melkeinpä tämän tästä. Lapulle poimitaan siis yli 1,5 maalia. Lisäksi uskomme Ranskan saavan ennakkosuosikkina enemmän kulmapotkuja.

Kohde: Ranska – Kroatia
Aika: su 15.7.2018 klo 18

1. kohde: yli 1,5 maalia
Kerroin: 1,58
Bookkeri: Expekt

2. kohde: Ranska saa enemmän kulmapotkuja
Kerroin: 1,86
Bookkeri: Betfair