Leijonat kampeaa pohjoisamerikkalaiset tieltään

Riika isännöi jääkiekon MM-kisoja – miten käy hallitsevan maailmanmestarin?

BW eSports FI €100 welcome

Leijonat puolustaa kahden vuoden takaista MM-kultaansa, jonka se voitti Slovakiassa sensaatiomaisesti nimettömällä ryhmällä. Me uskomme, että Jukka Jalosen ryhmä voittaa nytkin ainakin B-lohkon.

EHT:ssä Suomi oli heikoin, sillä 12 ottelussa Leijonat nappasi vain 11 pistettä 36 mahdollisesta. Mutta EHT on EHT eikä mitenkään verrattavissa MM-kisoihin. Suomen joukkue on hyvätasoinen ja taistelee voitosta tasapäisesti myös pohjoisamerikkalaisten joukkueiden kanssa.

Leijonien finaalivastus toissa keväältä, Kanada, on jälleen yksi kisojen ykkössuosikeista, mutta nyt Gerard Gallantilla on käytössään melko nimetön ryhmä. Yhdysvallat taas on pelannut usein kehnoa lätkää turnauksessa ja lähinnä keskittynyt pitämään hauskaa. USA voitti edellisen maailmanmestaruuden vuonna 1960 eikä ole sen jälkeen noussut palkintokorokkeelle kuin kuudesti pronssimitalistina. Jenkeilläkään ei ole supertähtiä joukkueessaan.

Suomella riittää asennetta, ja ryhmä on riittävän kova lohkovoittoon. Siksi pelivalintamme on Leijonien lohkovoitto kertoimella 2,65.

Jääkiekko, MM-kisat

Voittajaveto

Suomi voittaa B-lohkon kertoimella 2,65.

Kohde sulkeutuu 21.5. kello 16.15.