Espanjalta vaaditaan selvää tasonnostoa välierässä

Vakuuttavasti turnauksessa esiintynyt Italia kohtaa Espanjan ensimmäisessä EM-välierässä. Espanja on ollut tähän saakka ailahtelevampi, mutta loppupeleissä ryhmä on toki ansainnut paikkansa. Espanjan olisi nostettava tasoaan kentän jokaisella osa-alueella, jotta se pystyisi tasapäisesti Italiaa haastamaan.

BW eSports FI €100 welcome

Italian maajoukkue on pelannut EM-kisojen myötä yhteensä 32 ottelua tappioitta ja marssii nyt kohti EURO 2020 finaalia 13 kamppailun voittoputkessa. Moni ei varmasti uskonut italialaisten uuteen nousuun tässä turnauksessa, mutta sellainen on kuitenkin nähty. Puolivälieräesitys FIFA-sijoittelun ykkösmaata Belgiaa vastaan oli vakuuttava – tuloksena 2-1-voitto.

Espanjalla pelaaminen on ollut enemmän hakemista, joten se on ansaitusti altavastaaja. Joukkueen molemmat pudotuspeliesitykset ovat jättäneet reilusti toivomisen varaa. Espanja on ollut tässä turnauksessa selvästi vastustajaansa heikompi joukkue. Jos ennusmerkit pitävät vähänkään paikkaansa, tiistaina Wembleyllä on Roberto Mancinin miehistön ilta.

Jalkapallo, EM-kisat

Italia – Espanja

1×2 ykkönen Unibetin kertoimella 2,56.

Kohde sulkeutuu 6.7. kello 22.00.