Onko Englannista haastamaan Italia EM-finaalissa?

Ikimuistoiset EURO 2020 -karkelot ovat finaalia vaille paketissa. Edellisen ja ainoan kerran mestaruutta vuonna 1968 juhlinut Italia on ollut kisaviheriöillä läpi turnauksen vahvin joukkue. Se on pelannut aktiivista ja tyylikästä jalkapalloa. Ensimmäistä kertaa finaalissa olevan Englannin pelaaminen on parantunut läpi turnauksen ja sillä on kotiyleisön tuki Wembleyllä, mutta riittääkö se voittoon?

BW eSports FI €100 welcome

Molemmat joukkueet menivät välierässään jatko-otteluun saakka ja sen kautta jatkoon numeroin 2–1. Italian finaalipaikka Espanjaa vastaan ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailussa, mutta Englanti puristi sen Tanskaa vastaan jo jatkoajalla. Englanti oli kuitenkin välierässään ajoittain vaikeuksissa Tanskan kanssa.

Italia on pystynyt haavoittamaan puolustusta kuin puolustusta näissä kisoissa aseenaan nimenomaan suoraviivaisuus ja nopeus. Italian maalilla Gianluigi Donnarumma on ollut todella kovassa iskussa, ja vaikka Jordan Pickford ei ole ollut huono, italialaismolari on vaikuttanut varmemmalta. Italialla on laadukkaampia ja nopeampia laitapelaajia ja hyökkäyksessä rutkasti enemmän tulivoimaa.

Pelivalinnaksi otetaan Italian voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa Unibetin tarjoamalla parhaalla kertoimella.

Jalkapallo, EM-kisat

Italia – Englanti

Tasapeli ei vetoa, Unibetin kertoimella 2,08.

Kohde sulkeutuu 11.7. kello 22.00.