Torstai-illan ohjelmassa Pohjois-Lontoon paikallinen

Valioliigassa Tottenham kohtaa arkkivihollisensa Arsenalin kamppailussa nelossijasta. Muutama viikko sitten osat olivat toisinpäin, mutta kun sarja on jäljellä kolme kierrosta, Arsenalilla on tiukempi ote viimeisestä Mestareiden liigan paikasta. Paineet ovat siis Tottenhamin puolella.

BW eSports FI €100 welcome

Brightonia ja Brentfordia vastaan tulleet pistemenetykset näyttäisivät käyvän kalliiksi Spursille. Nyt joukkue on taulukossa neljä pistettä Arsenalin perässä, eikä tilanne ole enää omissa käsissä. Tottenham on pelannut pääosin hienosti Antonio Conten alaisuudessa, mutta taso ei näytä riittävän aivan Euroopan eliittiin.

Joukkueen kuitenkin näyttänyt olevansa valmis taistelemaan ja löi vierastasurilla kapuloita Liverpoolin mestaruusfillarin pinnojen väliin. Anfieldillä voittokaan ei jäänyt kauaksi. Nyt loukkaantumisia on tosin Enemmän, joten avauskokoonpano tuskin on sama kuin viikonloppuna.

Arsenal oli jonkin aikaa sitten vielä kehnossa tulos kunnossa, mutta nyt alla on neljä suoraa voittoa ovista vastustajista: Chelsea, Manchester United, West Ham ja Leeds. Vire on siis hyvä.

Tykkimiesten pelikään ei ole silti ollut aivan täydellistä, ja viimeksi Leedsiä vastaan oli ongelmia. Tottenham väläytteli jo Liverpoolia vastaan ja panee pakkoraossa kaiken peliin. Spurs on myös peliyhtiöiden suosikki. Arsenal on kova joukkue hyökkäyssuuntaan, mutta puolustussuuntaan se on haavoittuvaisempi. Uskomme tänään molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa.

Jalkapallo, Valioliiga

Tottenham – Arsenal

Bet1234, molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa

Kohde sulkeutuu 12.5. kello 21.45.