Britit panevat norskit koville

Norja ja Iso-Britannia kohtaavat MM-kisojen kolmospäivän iltapäiväpelissä. Norjan turnaus käynnistyi murskatappiolla Leijonia vastaan. Britit puolestaan saivat nöyrtyä Tšekille, eikä sekään ollut yllätys. Viime vuonna kisoissa hienosti taistellut Iso-Britannia joutui näihin skaboihin ilman suurinta tähtipelaajaansa, joten nyt olisi muidenkin vastattava huutoon.

BW eSports FI €100 welcome

Iso-Britannia on painettu Norja-ottelussa selväksi altavastaajaksi. Norjalla on toki lepoetu, mutta turnaus on vasta alkuvaiheessa. Myös Norjan materiaali on laajempi ja laadukkaampi verrattuna vastustajaan. Tässä ottelussa Iso-Britannialle tarjoillaan kuitenkin pitkälle kaksinumeroisia kertoimia, joissa on puolet liikaa.

On muistettava, että juuri Norja-ottelu on näissä kisoissa sellainen, jossa briteillä on parhaat mahdollisuudet päästä pisteille. Siihen joukkue siis varmasti myös panostaa muistaen, kuinka edellisissä kisoissa se yllätti Valko-Venäjän ja pääsi erittäin lähelle voittoa myös Tanskaa vastaan. Etenkään norjalaisten alakerta ei ole järin vakuuttava.

Kun brittien maalivahti Ben Bowns seisoo tuttuun tapaan päällään, niin saarelaiset voivat tehdä tästä Norjalle hyvinkin hankalan ottelun. Tasoituskertoimillakin saadaan napsittua mukavia palautuksia, joten Iso-Britannia +2,5 otetaan lapulle.

Jääkiekko, MM-kisat

Norja – Iso-Britannia

Iso-Britannia tasoituksella +2,5 Betssonin kertoimella 2,12.

Kohde sulkeutuu 15.5. kello 12.20.