Ranskan ja Saksan välillä vähämaalista?

Saksa otti sunnuntaina ison voiton kisojen toisessa kamppailussaan kaadettuaan Slovakian 2-1. Avausmatsissa tuli tappio Kanadalle, mutta esitys oli silti hyvä. Ranskaa vastaan Toni Söderholmin ryhmä oli ennakkosuosikki, mutta myös Ranska on pelannut vahvasti. Joukkueen kärki on kapea, mutta terävä ja pystyy tekemään hallaa jopa saksalaispuolustukselle.

BW eSports FI €100 welcome

Ranska taisteli kisa-avauksessaan mainiosti, vaikka patonkimaa lopulta hävisikin Slovakialle maalein 2–4. Toisessa ottelussaan joukkue ei suoriutunut aivan yhtä mallikkaasti, mutta Kazakhstan kaatui silti. Tässä kamppailussa Ranska onkin selvä haastaja. Joukkueen mahdollisuudet piilevät tiiviissä puolustamisessa sekä erikoistilanteissa.

Saksan voitto lauantaina toi joukkueelle varmasti itseluottamusta, ja lepopäivä antaa pienen edun. Turnaus on kuitenkin vasta alussa, joten kokonaisrasitus ei ole vielä kova kummallakaan. Ranska lähestyy tätäkin peliä tutussa roolissa altavastaajana.

Peli-ideana tähän kamppailuun eniten kiinnostaa vähämaalisuus. Saksan peli-identiteetti perustuu kovaan kamppailupelaamiseen ja tiiviiseen puolustamiseen. Mutta Ranskakin altavastaajana pelaa puolustuksen kautta.

Jääkiekko, MM-kisat

Ranska – Saksa

Alle 5,5 maalia Betssonin kertoimella 2,42.

Kohde sulkeutuu 16.5. kello 20.20.