Suomi ja Ruotsi kohtaavat keskiviikon herkkupalassa

Natoon voidaan mennä yhdessä, mutta jääkiekossa emme ole kavereita. Sinivalkoiset vastaan sinikeltaiset on homman nimi Tampereella keskiviikkona.

BW eSports FI €100 welcome

Leijonat kaatoi USA:n maanantaina, mikä tiesi joukkueelle jo kolmatta voittoa. Myös Ruotsin turnaus on alkanut vahvasti, mutta Tre Kronor pelaa nyt toisena perättäisenä päivänä, vaikka Iso-Britannia tuskin kuluttikaan isommin paukkuja.

Maanantaina Leijonat nappasi hienon 4–1-voiton USA:sta, ja ylivoimapelaaminen on toiminut turnauksen kaikissa kamppailuissa tähän saakka mainiosti. Yhdysvaltalaisia vastaan joukkue iski kolme maalia ylivoimalla ja tuplasi turnaussaldonsa kuuteen erikoistilanneonnistumiseen. Myös alivoimapeli on ollut rautaa, sillä omissa ei ole kolissut vielä kertaakaan.

Tre Kronor on yksi Suomen varteenotettavimmista haastajista tässä turnauksessa. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan joukkue on kaatanut Itävallan 3–1- ja Tšekin 5–3-numeroin. Lyhyellä otannalla ainakaan erikoistilannepelaaminen ei kuitenkaan ole läheskään Leijonien tasolla.

Suomi on tähän asti kovimman haasteensa edessä, mutta joukkue on niin hyvässä iskussa, että kotiyleisön edessä sinivalkoiset ovat syystä ennakkosuosikkeja. Suomi voittaa.

Jääkiekon MM-kisat

Suomi – Ruotsi

1×2 ykkönen William Hillin kertoimella 2,00.

Kohde sulkeutuu ke 18.5. klo 20.20.