Torille? Leijonat tavoittelee MM-kultaa kotiyleisön edessä

Suomi on pelannut erinomaisen kotiturnauksen tähän mennessä, ja vain viimeinen silaus puuttuu. Lauantain välierässä Leijonat kaatoi USA:n 4-3, joten Jukka Jalosen porukka pelaa jälleen kullasta. Vastaan tulee viime kevään kisoista tuttu Kanada, joka iltapelissään löi helposti 6-1-numeroin Tšekin.

BW eSports FI €100 welcome

Pieni etu Suomelle tulee siitä, että se pääsi pelaamaan iltapäiväpelin. Kanadan palautumisaika jää selvästi lyhyemmäksi. Molemmat joukkueet olivat välierässään vakuuttavia, mutta Suomella vastus oli selvästi kovempi.

Suomi on suorittanut läpi turnauksen konemaisella varmuudella, tasaisesti. Se ei ole alivoimalla päästänyt yhtään osumaa, mikä on vahvan joukkueen merkki. Leijonat on joukkueista kurinalaisempi, kokeneempi ja yhtenäisempi.

Claude Julienin Kanada on ailahdellut selvästi enemmän. Alkulohkon loppupuolella joukkue esimerkiksi konttasi pahasti Sveitsiä sekä jopa Tanskaa vastaan. Kanada on kuitenkin vaarallinen, kun se pääsee mukavuusalueelleen eli kiekolliseen vauhtiin ja liikkumaan paineen alta pois syöttöketjuilla sekä vahvalla luistelulla.

Mutta tokihan me isäntien voittoon luotamme. Pelivalinnaksi otetaan, että kisaisäntä voittaa vähintään kahdella maalilla (Suomi -1,5).

Jääkiekon MM-kisat

Suomi – Kanada

Aasialainen tasoitusveto Suomi -1,5 William Hillin kertoimella 3,33.

Kohde sulkeutuu su 29.5. klo 20.20.