Vetovihje: Ranska – Islanti 3.7.2016

EM-kisojen kovin yllättäjä Islanti on edennyt puolivälieriin asti, mutta nouseeko tie pystyyn tänään turnausisäntä Ranskaa vastaan? Oman pelikohteemme haemme kulmalipulta.

BW eSports FI €100 welcome

Islannilta jo EM-karsinta oli sensaatiomainen, mutta harva osasi edes leikitellä ajatuksella, että joukkue yltäisi alkulohkostaan jatkoon. Reilun 300 000 asukkaan saarivaltio on kuitenkin hurmannut periksiantamattomilla otteillaan koko Euroopan, sillä meno ei pysähtynyt neljännesvälierässäkään. Englanti kaatui upean viivytystaistelun jälkeen 2-1.

Ranska lähti kotiturnaukseensa ykkössuosikkina ja on sitä edelleen. Pelillisesti joukkue ei ole ehkä häikäissyt kaikissa otteluissaan, mutta silti vastustaja kuin vastustaja on jäänyt matkan varrella jalkoihin. Neljännesvälierää Irlanti johti maalilla, mutta Ranska käänsi pelin voitokseen Antoine Griezmannin kahdella nopealla osumalla.

Tästä ottelusta Ngolo Kanté ja Adil Rami ovat Ranskalta pelikiellossa.

Kasinopeleistä vaihtelua välipäiviin – Casumolta jopa 1200 euron bonus!

Kulmapotkuja luvassa

Ranska on paperilla monta pykälää parempi kuin Islanti, eikä saarivaltion viikinkisaaga voi kerta kaikkiaan jatkua tästä enää pitemmälle. Ranskan kertoimet on painettu kuitenkin naurettavan alas.

Ranska tulee kuitenkin hallitsemaan peliä suvereenisti riippumatta siitä, johtaako se peliä vai ei. Islannin puolustus ei ole kuitenkaan helposti läpäistävissä. Tiivis bussitaktiikka on osoittanut pitävyytensä, ja joukkue iskee terävästi vastahyökkäyksistä.

Siksi haemme pelikohteen kulmalipulta, missä Ranska on häärinyt plusmerkkisesti. Irlantia vastaan Ranska voitti kulmat 9-1 ja sitä ennen 10-5, 6-4 ja 5-4. Islanti on hävinnyt tilaston kaikissa neljässä ottelussaan numeroin 2-7, 3-7, 3-5 ja 2-11.

Uskommekin Ranskan keräävän kulmia selvästi enemmän kuin Islanti. Pelivalintamme on Ranska -4,5 kulmaa (asian handicap) Bet1234:n kertoimella 1,93.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

(*= Huom! Bet1234:lla ei ole suomenkielisiä nettisivuja.)

Vetovihje: Ranska -4,5 kulmapotkua (asian handicap)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 3.7. klo 22.00
TV:  Yle TV2 klo 21.15