Näin näet Liigan pudotuspelit ilmaiseksi – toimi nopeasti!

(Päivitys klo 14.05: Kampanja on päättynyt. Lähetämme katselukoodit osallistuneille heti, kun olemme saaneet pelisivustoilta varmistukset pelitilin avaamisesta.)

Pudotuspelit kiekkoliigassa ovat käynnistymässä. Vihjetykki tarjoaa kuukauden tv-matsit ilmaiseksi kolmelle nopeimmalle playoff-kampanjaan osallistuvalle.

Kauden 2016-17 puolivälierät pyörähtävät käyntiin tiistaina, ja Vihjetykki haluaa olla mukana lähtöpamauksessa järjestämällä oman erikoiskampanjan. Sivuston kautta ensimmäisenä pelitilin Nordicbetille, Betsafelle, Bet1234:lle tai Betssonille avannut nimittäin saa itselleen Ruudun yhden kuukauden lahjakortin.

Nyt sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä lätkäkauden huipentuma vain kymmenen euron sijoituksella. Kaikki mainitut pelisivustot ovat Pohjoismaissa markkinoiden suosituimpia ja turvallisia vedonvälittäjiä, jotka palvelevat asiakkaitaan suomeksi.

Näin lunastat katseluoikeuden

  1. Avaa uusi pelitili Nordicbetille, Betssonille, Bet1234:lle tai Betsafelle ylläolevasta linkistä.
  2. Talleta pelitilillesi avaamisen jälkeen vähintään kymmenen (10) euroa.
  3. Lyö mikä tahansa veto vähintään yhden (1) euron panoksella.
  4. Edellä mainittujen kohtien jälkeen täytä alla oleva lomake huolellisesti.
  5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen tarkistamme pelitilisi avauksen, jonka jälkeen toimitamme sinulle R-kioskin yhden (1) kuukauden Ruutu-katselukoodin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  6. Jokaiseen osallistujaan otetaan yhteyttä lomakkeen vastaanottamisen jälkeen henkilökohtaisesti.

HUOM! Osallistumalla kampanjaan annat Vihjetykki.comille oikeuden varmistaa em. peliyhtiöiltä pelitilisi olemassaolon kampanjan sääntöjen puitteissa.

Lahjakortteja on tarjolla kolmelle (3) ensimmäiselle uudelle asiakkaalle. Aikaa osallistua on ma 20.3. klo 20 saakka.

Tällä hetkellä lahjakortteja jäljellä: 0

(Päivitys klo 14.05: Kampanja on päättynyt. Lähetämme katselukoodit osallistuneille heti, kun olemme saaneet pelisivustoilta varmistukset pelitilin avaamisesta.)

    Etu- ja sukunimi

    Sähköposti

    Avaan pelitilin
    NordicbetilleBetsafelleBet365:lleBetssonille

    Osoite, postinumero ja paikkakunta