Vetovihje: Suomi – Latvia

Kokenut Latvia ei päästä Leijonia helpolla

Suomen jääkiekkomaajoukkue käynnistelee MM-urakkansa Minskissä Latviaa vastaan kertoimista päätellen selvänä ennakkosuosikina. Tätä ei voi pitää yllätyksenä, sillä voittihan Suomi huhtikuun molemmat harjoitusottelutkin Latviaa vastaan identtisin lukemin 5-1.

BW eSports FI €100 welcome

Aiempien vuosien kokemukset ovat kuitenkin osoittaneet, että tosipaikassa Suomi ei pääse Latvian kanssa helpolla. Kaksissa edelliskisoissa Suomi on päätynyt Latvian kanssa alkusarjaväännössään jatkoille, ja Suomen edellisestä murskavoitosta on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta (5-0).

Suomella on vastassa energinen porukka, jota vastaan maalinteko on vaikeaa (mitä se on Suomelle aina). Latvialla on sitä paisti MM-jäiltä huomattavasti enemmän kokemusta kuin 15 ensikertalaisen Leijonilla. Suomi on pelitaktisesti fiksumpi kuin vastustajansa ja myös materiaaliltaan laadukkaampi, mutta avausottelussa kuviot hakevat usein vielä itseään ja altavastaajan yllätyksen mahdollisuus on tavallista suurempi.

VETOVIHJE: Tartumme Latviaan (asian handicap +2) Pinnaclen tasoituskohteessa kertoimella 2,17. MTV3 ja MTV Sport 1 televisioivat ottelun suorana klo 16.35.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi