Vetovihje: Sevilla – Benfica (Eurooppa-liigan finaali)

Benficalla hyvät muistot Juventus Stadiumilta

Eurooppa-liigan herruudesta pelataan tänä iltana, kun Sevilla ja Benfica kohtaavat Juventus Stadiumilla. Sevilla on lyönyt matkalla finaaliin Betisin, Porton ja Valencian. Benfica kaatoi Tottenhamin, AZ:n ja viimeksi Juventuksen samaisella areenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Sevillan vire on ollut heikko alkaen katkerasta tappiosta Athletic Bilbaota vastaan, mikä murskasi haaveet La Ligan nelossijasta ja Mestareiden liiigasta. Sitten huhtikuun lopun tappioita on tullut tuo peli mukaan lukien kolme maalierolla 2-7

Benfica sen sijaan on Portugalin mestari ja hävisi viimeksi sikäläisittäin O Clássicossa, kun Porto oli vahvempi maalein 2-1. Sitä ennen tuli kymmenen voittoa ja kaksi tasuria, joten vire on kova. Varsinkin välierä Juventusta vastaan oli vakuuttava (2-1 kotivoitto ja maaliton vierastasuri).

Benficalle ehjä ja voitonjuhliin päättynyt suoritus samalla kentällä antaa henkisen edun finaalia ajatellen. Benfica on sitä paitsi päästänyt kuudessa viimeisessä Eurooppa-liigan vieraspelissään omiin yhteensä vain kolme osumaa.

VETOVIHJE: Sevillan peleistä viidessä edellisessä ja Benfican neljässä edellisessä on tehty alle 2,5 maalia, joten maalidotusarvo on alhainen. Mutta niin on kerroinkin. Valitsemme siis Benfican voiton Pinnaclen kertoimella 2,42, joka on markkinoiden paras. Ottelu käynnistyy klo 21.45.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi