Vetovihje: Malaga – Levante 16.5.2014

La Ligassa pelataan päätöskierros, ja mestaruustaisto huipentuu FC Barcelonan ja Atlético Madridin välisessä kamppailussa. Mutta jo tänään perjantaina Malaga kohtaa Levanten ottelussa, josta olemme löytäneet maistuvan vetokohteen.

BW eSports FI €100 welcome

Malaga pitää hallussaan ennen päätöskierrosta 13. sijaa ja pelaa enää kunniasta. Viimeksi joukkue ylsi suoritukseen, johon moni muu ei ole tällä kaudella yltänyt: hakemaan pisteen Atlético Madridilta. Malaga johti pitkään, mutta sai tyytyä lopulta 1-1-tasuriin. Viidestä viime pelistä muut ovat tuottaneet voiton ja kolme tappiota. Joukkue on jäänyt peräti kolmesti nollille.

Malaga on ollut sarjan heikoimpia kotijoukkueita, sillä vain kolme joukkuetta on suoriutunut omalla areenallaan heikommin.

Levantella on kulkenut paremmin, sillä sarjakärki Atlético Madrid kaatui 2-0 ja viimeksi Valencia samoin lukemin. Tuolla voitolla Levante nousi Valenciasta ohi, ja voitto tänään tietäisi sijoittumista lopputaulukossa nimenomaan ”isonveljen” yläpuolelle.

Levante on hävinnyt vain kaksi seitsemästä viime vierasottelustaan ja löi Malagan vieläpä kauden avauskohtaamisessa.

VETOVIHJE: Katsomme x2-tuplamerkkauksen (double chance) Levanten hyväksi pelin arvoikseksi. Paf ja Unibet lähes tuplaavat panoksen kohteen osuessa. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 22.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi