Vetovihje: Barcelona – Atlético Madrid 17.5.2014

Atlético Madridille riittäisi tasurikin mestaruuteen

Tänään se ratkeaa. FC Barcelonan on pakko voittaa. Atlético Madrid tarvitsee vähintään tasapelin. La Ligan voittaja ratkeaa tässä supermittelössä!

BW eSports FI €100 welcome

Jokunen viikko sitten Barcelonan pelaajat luulivat mestaruussaumojen jo menneen, mutta Atlético Madridin menetettyä pisteitä kahdessa peräkkäisessä ottelussa kaikki onkin vielä omissa käsissä ennen lauantain kotiottelua.

Mutta Barcankaan vire ei ole kummoinen tällä hetkellä. Joukkue on voittanut vain kaksi viimeisistä seitsemästä kamppailusta, eivätkä viimeiset viisi ole tuottaneet ainuttakaan voittoa. Mestareiden liigassa Atléticoa vastaan irtosi 1-1-kotitasapeli, vaikka isännät olivat avausvartin täysin purjeessa. Madridissa Atlético voitti 1-0.

Vääntö kaksikon välillä on ollut tällä kaudella tasaista. Lopuilleen kääntyneen sesongin viidestä kohtaamisesta neljä on päättynyt tasan. Yhden voittivat siis madridilaiset. Camp Noulla on oteltu 0-0- ja 1-1-tulokset.

Katso ottelu ilmaiseksi! Bet1234 esittää ottelun asiakkailleen veloituksetta.
Saat 100 euron tervetuliaisbonuksen, kun avaat pelitilin tästä!

Vierailija Atléticolla on pari raskasta pistemenetystä alla. Ensin Levante voitti 2-0, ja viimeksi Malagalta irtosi vain 1-1-kotitasuri. Näitä ennen tulokset olivat hyviä, varsinkin kun Barcelona ja Chelsea pullautettiin ulos Mestareiden liigasta ja Valencia kaatui vieraissa.

Diego Costaa on huhuiltu takaisin Barcelona-otteluun. Hän puuttui miehistöstä Malaga-ottelussa, mikä näkyi joukkueen otteissa.

Barcelona ei ole koskaan helppo vastus Camp Noulla, mutta Barca ei ole viime vuosien iskussa, vaikka joukkue itsensä lauantaina mestariksi punnertaisikin. Joukkue on ollut suurissa ongelmissa Atléticon kanssa ja tehnyt vain kaksi maalia tämän kauden viidessä ottelussa Atléticoa vastaan.

VETOVIHJE: Kokeilemme X2-tuplamerkintää, joka palauttaa osuessaan panoksen yli kaksinkertaisesti. Betssonin kerroin 2,02 on markkinatoppi. Ottelu käynnistyy lauantaina klo 19.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi