Vetovihje: Djurgården – IFK Göteborg 21.5.2014

Djurgårdenin ja IFK Göteborgin väliset väännöt ovat länsinaapurin pääsarjan klassikkokamaa. Tänään joukkueet kohtaavat Tukholman tuoreella Tele2 Arenalla. Kirjoitushetkellä lippuja oli myyty keskiviikon kamppailuun yli 17 000.

BW eSports FI €100 welcome

Kotijoukkue on kompastellut viime aikoina ja tarvitsee hyvän tuloksen, jotta taulukon kärki ei karkaa. Mutta kahden pisteen ja vain yhden maalin saldo kolmeen viime peliin ei vakuuta. Varsinkin viime viikon Falkenbergin reissu oli luokaton esitys.

Yhtä pykälää paremmin taulukossa kuudentena majailevan Göteborgin vire on selvästi parempi. Alla on seitsemän ottelua ilman tappiota, mutta toisaalta IFK pelaa paljon tasapelejä ja hukkaa siten pisteitä. Viimeksi Örebro kaatui tosin hienosti 2-1 Gamla Ullevilla.

Djurgården pelaa hyvin hyökkäysvoittoisesti kotikentällään, jolla nähdään usein runsasmaalisia otteluita. Neljässä tämän kauden mittelössä on nähty yhteensä 13 maalia.

Toisaalta IFK:n matkapeleissäkään harvoin jäädään maaleitta kummassakaan päässä. Kolme edellistä ovat päättyneet 1-1. Göteborgilaiset saavat vieläpä hyökkäykseen tärkeän Lasse Viben takaisin kokoonpanoon. Hän oli ennen loukkaantumistaan kovassa maalivireessä.

Viime kauden vastaava kamppailu päättyi Djurgårdenin 2-1-voittoon.

VETOVIHJE: Luvassa on tasainen ja tiukka mittelö. Me uskomme silti maaleja nähtävän molemmissa päissä kenttää, mille Unibet tarjoaa kertoimen 1,85. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 20.05.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi