Vetovihje: Real Madrid – Atlético Madrid (finaali) 24.5.2014

Mestarien liiga huipentuu lauantain finaaliin

Lauantaina selviää, mikä joukkue on mestarien mestari, kun Real Madrid ja Atlético Madrid kurottavat kohti maanosan himoituinta titteliä.

BW eSports FI €100 welcome

Real Madrid päätyi La Ligassa ”vain” kolmossijalle, mutta Mestareiden liigan voitto pelastaisi kauden. Mutta nyt vaadittaisiin voittoa paikallisvastustaja Atléticosta, joka lauantaina varmisti La Ligan mestaruuden 1-1-tasurilla Barcelonaa vastaan.

Real Madridin vire on heitellyt viime aikoina kotiliigassa, mutta viimeksi kaatui Espanyol 3-1, vaikka Cristiano Ronaldo oli sivussa.

Myös Altéticon kunto on kysymysmerkki. Rinki on ollut melko pieni läpi kauden, mikä on alkanut näkyä. Barcelonaa vastaan sekä Costa että Turan loukkaantuivat, eivätkä punavalkoiset ole voittaneet ottelua sitten huhtikuun lopun Chelsea-mittelön. Sen jälkeen on tullut vain tappioita ja tasapelejä.

Nyt Turania odotellaan takaisin, mutta Costa on ollut paras maalintekijä.

Ottelu on joukkueille kauden viides kohtaaminen. Edellisistä Real Madrid on ottanut kaksi voittoa (3-0 ja 0-2), Atlético yhden voiton (0-1). Viime yhteenotto maaliskuussa päättyi 2-2. Aiempina kausina Real Madrid on ollut selvästi hallitsevampi osapuoli.

Ydinkysymys lienee, jaksaako Atlético vielä pinnistää tehoja irti La Ligan mestaruuden jälkeen näin nopeasti kovan Barca-kamppailun ja mestaruusjuhlien jälkeen. Me emme tähän usko.

VETOVIHJE: Real Madrid on suunnannut katseet tähän kamppailuun jo hyvissä ajoin (pudottuaan La Ligan mestaruustaistosta Celta-tappiolla 11. toukokuuta). Raporttien mukaan Ronaldo on mukana, mikä on joukkueelle tietysti ilouutinen. Ronaldo teki kolme maalia kahdessa viime pelissä Atléticoa vastaan ja finaali pelataan hänen kotimaassaan Portugalissa, joten supertähti näyttää varmasti parastaan.

Tartumme Real Madridin voittoon Pinnaclen kertoimella 2,02. Bet1234 tarjoaa kerrointa 2,10 kohteessa ”Ronaldo tekee ottelussa maalin”. Ottelu käynnistyy lauantaina klo 21.45. Suora lähetys TV2:lla alkaa jo klo 21.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi