Vetovihje: VIFK – FC Hämeenlinna 27.5.2014

FC Hämeenlinnalla on tänään todella paljon poissaoloja Kakkosen länsilohkon vierasottelussa Vaasassa. Maalivahdeista Ville Kalervo ja Jaakko Puronaho ovat loukkaantuneena ja Jukka Järvinen on kiinni armeijassa. Viimeksi Ilves-Kissoja vastaan 1-0 voittomaalin tehnyt Aleksi Topinoja on yhdessä Omid Musawin kanssa pääsykokeissa. Juho Saarinen ja Jussi Heikkinen ovat loukkaantuneina ja vahvasti alkukaudesta pelannut toppari Toni Kuuselan pelikunto on puujalan jäljiltä arvoitus.

BW eSports FI €100 welcome

VIFK on aloittanut kauden vahvasti. Kasvattajaseuraansa VPS:stä palannut Joonas Vahtera iski viimeksi heti debyytissään kaksi maalia, kun VIFK murskasi Kerho 07:n 5-0. FC Hämeenlinna hävisi sen sijaan Seinäjoella 10.5. Kerho 07:lle maalein 0-3. Kun jenkkikärki Travis Cantrellinkin on osunut tällä kaudella jo viidesti, on varmaa, että FC Hämeenlinnan siipirikkoisella puolustuksella tiedossa tänään hikinen iltapuhde.

VETOVIHJE: Unibet tarjoaa VIFK kerrointa 1,60. FC Hämeenlinnan lukuisat poissaolot huomioon ottaen kerroin on erinomainen.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi