Vetovihje: Tanska – Ruotsi 28.5.2014

Ruotsi hurautti Juutinrauman sillan yli Tanskan puolelle kohdatakseen lounaisen naapurinsa harjoitusmaaottelussa keskiviikkoiltana Kööpenhaminan Parkenilla. Tanskalle kyse on sikäläisen jalkapalloliiton 125-vuotisjuhlaottelusta.

BW eSports FI €100 welcome

Taannoin satavuotisjuhlissaan Tanska löi Ruotsin peräti lukemin 6-0, mutta tällä kertaa moisia lukemia tuskin nähdään,vaikka maaleja voidaankin odotella.

Ruotsilla on alla tappiot myös kolmesta viime kohtaamisesta (2011, 2009 ja 2009). Edellisen kerran sinikeltaiset juhlivat voittoa EM-karsinnassa 2007 näiden erikoisten tapahtumien jälkeen:

Tällä kertaa Tanska saa tulla toimeen ilman Arsenal-hyökkääjäänsä Nicklas Bendtneriä, joka on päävalmentaja Morten Olsenin mukaan jäänyt seurajoukkueessaan liian vähälle peliajalle.

Daniel Agger (Liverpool), Christian Eriksen (Tottenham), William Kvist (Fulham) ja Michael Krohn-Dehli (Celta) sen sijaan ovat mukana miehistössä. Ruotsilta puuttuvat ainakin Albin Ekdal, Alexander Kacaniklic, Sebastian Eriksson ja Martin Olsson.

VETOVIHJE: Vedonlyöntifirmat uskovat vähämaaliseen otteluun, mutta me kokeilemme ylipeliä korkeiden kertoimien vuoksi. Tanskan edellisistä neljä viidestä on tuottanut yli 2,5 maalia ja kotipeleistä viisi viidestä. Ruotsin otteluissa on nähty yli 2,5 maalia viidessä seitsemästä edellisestä.

Muun muassa Pinnacle tarjoaa ylipelistä 2,13. Ottelu käynnistyy tänään keskiviikkona klo 21.15.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi