Vetovihje: Brasilia – Panama 3.6.2014

Kisaisäntä harjoittelee Panaman kanveesiin

MM-jalkapallon isäntämaa Brasilia pelaa keskiviikkona viimeistä edellisen harjoitusottelunsa ennen tositoimia. Vastaan asettuu selvästi heikompi Panama. Kotiyleisön edessä brassit haluavat varmasti hyvät kenraalit kisojen alle.

BW eSports FI €100 welcome

Brasilialla on fantastinen ryhmä maailmanluokan pelaajia joka pelipaikalla. Harjoitus- ja tosipelit mukaan lukien 13/14 edellisestä on päättynyt keltapaitojen voittoon ja vain yksi tappioon. Luiz Scolari käyttää kaikella todennäköisyydellä väkevää avausmiehistöä.

Panamalla ei pitäisi olla saumoja haastaa Brasiliaa. Vire on heikko, eivätkä vieraat ole voittaneet viimeisistä kuudesta yhtäkään. Serbiaa vastaan Panama pelasi hiljattain tasapelin, mutta jo avauspuoliajan perusteella voidaan sanoa, ettei joukkue ole kummoinen. Myös raportit maailmalta ovat samansuuntaisia.

VETOVIHJE: Ei kahta sanaa. Brasilia voittaa kymmenen kertaa kymmenestä. Kerroin vain on 1,10, joten 1×2-kohde jätetään väliin. Sen sijaan valitsemme kohteen, jossa valitaan Brasilia voittamaan molemmat puoliajat, mistä Bwin palauttaa panoksen kohteen osuessa kertoimella 1,75.

Panama yrittää parkkeerata bussia maalille, mutta Brasilian ryhmä tietää, miten kilpikonnapuolustus murretaan. Brasseilla ei ole loukkaantumismurheita, ja esimerkiksi kolmisen kuukautta sitten joukkue murskasi Etelä-Afrikan lukemin 5-0. Tuolloinkin maaleja nähtiin molemmilla puoliajoilla (kaksi ensimmäisellä, kolme jälkimmäisellä).

Ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 22 Suomen aikaa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi