Vetovihje: Bolivia – Kreikka 6.6.2014

Maalittomiin tasureihin erikoistunut Kreikka harjoittelee Boliviaa vastaan

MM-kisoihin valmistautuva Kreikka kohtaa lauantain vastaisena yönä Bolivian, ja kummallakin joukkueella on oma akilleen kantapäänsä. Helleenit ovat kärsineet maalinteko-ongelmista, sillä joukkue on osunut vain kerran neljässä viime pelissään. Tuo maali nähtiin Romaniaa vastaan pelatussa tasapelissä, jossa varmistui MM-kisapaikka. Sen jälkeen joukkue on kärsinyt tappion Etelä-Korealle (0-2) ja pelannut maalittomat tasapelit Portugalin ja Nigerian kanssa.

BW eSports FI €100 welcome

Toisaalta Kreikka päästi omiin vain neljä palloa karsintalohkossaan. Vain Espanjan saldo oli parempi, kolme päästettyä, joskin La Rojan alkulohkossa oli yksi joukkue vähemmän. Myös Belgia, Englanti ja Ukraina päästivät neljä.

Jos Kreikan ongelma on maalinteko, Bolivian kompastuskivi on voittamisen tuska. Joukkue on tahkonnut jo 16 kuukautta ja kymmenen ottelua putkeen ilman voittoa. Näistä viisi on päättynyt tasan, ja toiset viisi tappioon. Edellinen voitto irtosi Haitista helmikuussa 2013. Edellinen voitto vähänkään kovemman luokan vastuksesta tuli lokakuussa 2012 Uruguayta vastaan.

VETOVIHJE: Tämä lienee päätösottelu Bolivian baskiluotsi Xabier Azkargortalle, joka ottaisi jäähyväispelistään mielellään mukaansa hyvän tuloksen. Kreikka ei ole peluuttamassa kaikkia avainmiehiään, ja Bolivian kertoimet ovat olleet laskemaan päin. Niin paljon ne eivät ole silti sukeltaneet, etteikö Boliviaa kannattaisi vielä tasoituksella kokeilla.

Valintamme on Bolivia (draw no bet), jolle Paf ja Unibet antavat maukkaan kertoimen 2,80. Tasuri siis palauttaa panoksen, ja Bolivian voitolla panos palautuu lähes kolminkertaisena.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi