Vetovihje: Chile – Australia 13.6.2014

Yökyöpelit saavat jännätä kulmien lukumäärää

Chile ja Australia tarjoilevat MM-kisojen ensimmäisen ”yöpelin” Suomen aikaa yhdeltä Arena Pantanalilla. Chilellä on erittäin mielenkiintoinen joukkue, jolla pitäisi olla pieni mahdollisuus edetä jatkoon, vaikka Espanja ja Hollanti ovat toki kovimmat suosikit.

BW eSports FI €100 welcome

Chile huokuu iloista hyökkäyspeliä, jota on viihdyttävää katsella. Ennen turnausta joukkue harjoitteli Egyptiä ja Pohjois-Irlantia vastaan – ja molemmilla kerroilla voittoisasti. Arturo Vidalilla on pikku vammoja, mutta hän on Chilen ainoa kysymysmerkki.

Australia on selvästi heikompi joukkue paperilla, eikä sillä pitäisi olla mahdollisuuksia panna kampoihin lohkon muille joukkueille. Virekään ei ole kummoinen, mistä kielivät harjoitusottelut Etelä-Afrikkaa (1-1) ja Kroatiaa (0-1) vastaan. Joukkueen terveystilanne on kuitenkin hyvä.

VETOVIHJE: Ykkösmerkki tuntuu päivänselvältä, mutta alle puolentoista kertoimet eivät houkuttele. Sen sijaan keskitymmekin kulmapotkuihin.

Kulmien lukumäärät joukkueiden viidessä viime pelissä:

Chile: 13, 10, 18, 8, 12
Australia: 4, 6, 9, 7, 9

Chilen pelityyli tuottaa paljon kulmia hyökkäyspäässä, ja useimmiten joukkue voittaa ”kulmaottelut”. Australia ei ole yhtä vahva tällä osa-alueella, mutta kuten lukemat kertovat, jokusen kulman aussitkin saavat yleensä aikaiseksi.

Tarjolla olisi Betssonin 1,80 yli 9,5 kulmasta, mikä on maistuva kerroin. Mikäli kaikki menee odotetusti, Chilen pitäisi jo yksin auttaa meidät palautuksille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi