Vetovihje: Espanja – Hollanti 13.6.2014

Neljän vuoden takaiset finalistit kohtaavat jälleen

Yksi MM-kisojen kovimmista ennakkosuosikeista, Espanja, aloittaa urakkansa Hollantia vastaan. Käsillä on siis jo turnauksen ensimmäisenä varsinaisena pelipäivänä yksi kisojen suurimmista mittelöistä, sillä myös oranssipaidat voidaan lukea turnauksen voittajakandidaattien joukkoon.

BW eSports FI €100 welcome

Hallitseva mestari Espanja avaa kisarupeamansa suurten paineiden alaisena, mutta joukkueen miehistö kestää vertailun minkä tahansa muun joukkueen kanssa tälläkin kertaa. Se on itse asiassa laadultaan kenties jopa kaikkein levein. Kahdesta kisojen alla pelatusta harjoitusottelusta tuli yhtä monta voittoa. Vastukset eivät toki olleet kaksisia, kun sekä Bolivia että El Salvador kaatuivat 2-0.

Raul Albiol ei kykene pelaamaan loukkaantumisensa takia. Toisaalta Diego Costa on kuntoutunut ja lienee mun ja lienee mukana kokoonpanossa.

Hollanti on yksi kisojen parhaimmista joukkueista, mutta sen sen puolustuspeli ei ole aina vakuuttanut. Harjoitusotteluissa Ghana kaatui 1-0 ja Wales 2-0. Ecuadoria vastaan esitys oli heikompi ottelun päätyttyä tasan 1-1.

Terveystilanne on kinkkinen, kun Daryl Janmaat kärsii pikkuvammasta samoin kuin Guzman, van der Wield ja van der Vaart. Taitava keskikenttämies Strootman on varmasti sivussa, mikä on joukkueelle iso takaisku.

VETOVIHJE: Espanja on hyvässä vireessä ja on hävinnyt vain yhden kymmenestä viime ottelustaan. Hyökkäyspeli on niin laadukasta, että sillä kyetään uhkaamaan myös Hollantia, jonka alkerta on kahdesta harjoituspelien nollasta huolimatta haavoittuvainen.

Espanjalla on hyökkäyksessään on kovia nimiä kuten Costa, Torres ja villa – maailmanluokan pelaajia siis. Strootmanin poissaolo näkyy, joten me uskomme Espanjan voittoon Betsafen kertoimella 1,86. Ottelu käynnistyy klo 22.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi