Vetovihje: Norsunluurannikko – Japani 14.6.2014

Tämä kaksikko tuskin nyhjää nolla-nollaa

Norsunluurannikko ja Japani iskevät yhteen ennalta tasaisessa mittelössä Itaipava Arenalla aamuneljältä alkaen. Maaleja lienee luvassa.

BW eSports FI €100 welcome

Norsunluurannikolla on useita viihdyttäviä pelaajia, jotka voivat tarjota aamuyön tunneilla ottelua seuraaville jotakin ekstraa: Didier Drogba, Gervinho ja Yaya Touré. On mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle joukkueen siivet kantavat. Yllätyspotentiaalia ainakin piisaa, mutta tästä mittelösta joukkue tarvitsisi hyvän tuloksen. Kahdesta harjoitusottelusta on hankala vetää pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Bosnia oli liian vahva ja tuotti 1-2-tappion. Toisaalta El Salvadoria vastaan tuli voitto 1-0-lukemin.

Japani on usein suoraviivaiseti hyökkivä ryhmä, jolta puolustuspeli tuppaa unohtumaan. Jää nähtäväksi, onko tämä voi voittava konsepti tällä kertaa, mutta katsojille on joka tapauksessa luvassa mukavasti viihdettä. Japanin harjoitusottelut olivat läpihuutojuttuja Kyprosta, Costa Rica ja Sambiaa vastaan. Kaiken kaikkiaan joukkue vaikuttaa siltä, että kunto on kova ja joukkuehenkikin kohdillaan.

Mitä joukkueiden terveystilanteesee ntulee, Japanilta saattaa olla sivussa oikea puolustaja Atsuto Uchida ja norsunluurannikolta hyökkääjää Didier Ya Konan.

VETOVIHJE: Uskomme verkkojen heiluvan molemmissa päissä. Neljä viidestä kummankin joukkueen edellisestä ottelusta on tuottanut vähintään kolme maalia. Tähän mennessä MM-kisoissa on nähty kosolti osumia, mikä tuskin on peliyhtiöiden mieleen, sillä ylipeleistä on tarjottu mojovia kertoimia.

Kaikki viittaa siihen, että tästäkin mittelöstä tulee runsasmaalinen, eli vähintään pari kolme osumaa käsittävä koitos. Kupongille ruksitaan yli kaksi maalia kertoimella 1,75. Bet1234:n kohde palauttaa panoksen takaisin, mikäli maaleja tulee tasan kaksi.

Muista Bet1234:n 100 euron avausbonus uuden pelitilin avaajille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi