Vetovihje: Uruguay – Costa Rica 14.6.2014

Uruguay on liian kova vastus heikolle Costa Ricalle

Hyökkäyksellisesti taitava Uruguay käynnistää turnauksensa lohkon heittopussia Costa Ricaa vastaan. Uruguay tuntuu kasvavan turnaus turnaukselta ja on varteenotettava ehdokas taistelemaan suurista asioista tälläkin kertaa. Taival MM-kisoihin oli tällä kertaa aavistuksen mutkikas, mutta joukkue pystyi puristamaan itsestään tarvittavan ja esiintyy nyt ansaitusti Brasiliassa.

BW eSports FI €100 welcome

Uruguay on pelannut kaksi harjoitusottelua parin kisoja edeltäneen viikon aikana. Pohjois-Irlanti kaatui maalein 1-0 ja Slovenia 2-0. Uruguayn vahvuudet nojaavat hyökkäyspeliin, mutta nyt supertähti Suarez puuttuu miehistöstä. Forlán ja Cavani muodostavatkin yhdessä hyökkäyksen terävimmän syömähampaan.

Costa Ricalla ei ole mahdollisuuksia jatkopeleihin, sillä Uruguay, Englanti ja Italia ovat muutaman pykälän parempia joukkueita. Vire ei ollut kummoinen myöskään harjoitusotteluissa. Japania vastaan tuli tappio 1-3-lukemin, eikä 1-1-tasapeli Irlantia vastaan antanut sekään isompaa tuulettamisen aihetta. Hyökkäyspeli ei ole Costa Rican vahvimpia puolia, mutta toisaalta viimeisessä viidessä ottelussa myös omiin on mennyt kymmenen palloa. Nyt vastus on vieläpä kovaa luokkaa.

VETOVIHJE: Joukkueiden välillä on yksinkertaisesti liikaa tasoeroa, eikä Uruguaylla pitäisi olla ongelmia ohittaa Keylor Navasia Suarezin poissaolosta huolimatta. Ykkösmerkki matalalla kertoimella 1,50 on ei meille kuitenkaan maistu, joten sen sijaan valitsemme Uruguayn yli 1,5 maalia. Siitä Bet1234 tarjoilee maistuvan kertoimen 1,80. Luotto on kova Cavani-Forlán -kaksikkoon. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 22.

Muista Bet1234:n 100 euron avausbonus uuden pelitilin avaajille!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi