Vetovihje: Ranska – Honduras 15.6.2014

Ranska tallaa Hondurasin tylysti nurmenrakoon

Ranska avaa kisaurakkansa nimetöntä Hondurasia vastaan. Tuleeko tästä helppo voitto Didier Deschampsin miehille?

BW eSports FI €100 welcome

Ranska on löytänyt hyvän vireen, eikä vähiten hyökkäyspäässä. Jamaikaa vastaan ”Les Bleus” takoi tauluun karmaisevat 8-0-lukemat, kun kaikkiaan viisi eri pelaajaa esiintyi maalintekijätilastoissa. Myös Norjan kurkkuun tungettiin patonki vastaansanomattomin 4-0-lukemin, ja välissä tuli tasapeli Paraguayta vastaan.

Hondurasilla ei ole mitään jakoa MM-turnauksessa, ja joukkue saa pokata kisoista vain kolme tappiota. Harjoituspelitkin tuottivat kaksi tappiota ja yhden tasapelin. Tappiot joukkue kärsi Israelille ja Turkille, jotka molemmat jäivät turnauksesta sivuun. Maaliton tasuri Englantia vastaan oli kuitenkin iso yllätys bussin parkkeerauksen onnistuttua. Tämä oli kuitenkin enemmän engelsmannien heikkoutta kuin Hondurasin hyvyyttä.

Terveystilanteista ei ole kerrottavaa. Ranskan kärki Benzemalla on ollut pikkuvammoja, mutta hän lienee silti mukana avauksessa.

Ranska vaikuttaa uudestisyntyneeltä Deschampsin alaisuudessa. Nyt taitavat yksilöt pelaavat aiempaa selvästi paremmin yhteen.

Hondurasin puolustuslinja on hyvin haavoittuvainen. Loppuvuodesta joukkue taipui Brasilialle maalein 0-5 ja Israelkin paukutti hiljattain neljä munkkia Hondurasin rysään. Näin surkea alakerta siis tuskin saa Ranskaakaan kuriin.

VETOVIHJE: Ranskan -1,5 (asian handicap) on ainakin toistaiseksi vielä korkealla, sillä esimerkiksi Pinnacle tarjoilee 2,12. Kerroin kuitenkin mitä ilmeisimmin laskee ennen ottelun alkua (sunnuntai klo 22), joten tartutaan tarjoukseen nopeasti kiinni.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi