Ravivihje: Vermon T65 18.6.2014

T65-1

BW eSports FI €100 welcome

Ykkössuosikki on kehittyvä 1 Sohvin Santeri. Lauri Turusen ruuna ravasi viimeksi varmaan voittoon Lappeenrannassa pitkällä matkalla. 5 Ekin Toive on Sohvin Santerin tavoin kehittyvä kuusivuotias, joka puurtaa aina rehdisti maaliin saakka. Vihjetykki nostaa ykköhevoseksi 7 Imun Siron. Imun Siro esitti Kausalassa tykkikirin ja eteni ylivoimaiseen voittoon. Aika 29,8 on Kausalaan kovaa valuuttaa.

T65-2 

Todella kovatasoinen enintään 25.000 € voittaneiden ryhmä. Lähdössä vilisee luokkahevosia, joita normaalisti voisi lähdöissään nostaa varmaksi saakka. 9 Sahara B Boy nousee selväksi ykkössuosikiksi. Ori teki Turussa viimeksi huippuajan 13,4a/2100m ja nämä rahasarjat ovat Sahara B Boylle vääriä lähtöjä. Sahara B Boyn peliprosentti on yli 80 ja Vihjetykki rastaa varmistukseksi 4 J.A. Monterin. J.A. Monsteria on pelattu vain prosentin verran. Tampereella J.A. Monster lipui kuolemanpaikalta vakuuttavaan voittoon ja viimeksi ruuna oli kovassa lähdössä kunniakkaasti viides. Kovaluokkaiset 6 Hillbilly Hilda ja 1 Yes Man Hoss jäävät tällä kertaa pelikupongin ulkopuolelle.

T65-3

Kengitystiedot ovat isossa osassa. 1 Passion Dream on muuttunut ihan eri hevoseksi kengittä ja ufo-kärryillä ajettaessa. Kouvolan viime startti jätti kysymysmerkkejä kuitenkin ilmaan ja tällä kertaa Passion Dream varmistetaan. 5 Zulu Hoss kiri viimeksi 12-vauhtia vahvasti voittotaistoon ja Zulu Hoss tarjoaa Passion Dreamille kovan vastuksen.

T65-4

12 Tarantino on saanut vaivansa paranneltua ja ruuna on noussut tykkikuntoon. Edes rata 12 ei vie mahdollisuuksia ja Ari Moilanen voi ajaa takarivistäkin kuolemanpaikalle. Tarantinolla tähdätään Suur-Hollola ajoon ja tämä startti voidaan ajaa aikaisempaa maltillisemmin.  1 Vilukko otti hienon voiton Solvallassa Elitloppet-viikonloppuna ja keskiviikkona Tommi Kylliäinen yrittänee jälleen keulajuoksua. 6 She Loves US oli myös erinomainen Elitloppet-viikonloppuna. Lähtöpaikka ulkona vaikeuttaa juoksunkulkua, mutta kyvykästä tammaa on pelattu vain neljä prosenttia. 7 San Marino Wood on yhdellä prosentilla täysin pelaamaton ja tuureilla vahva ruuna olisi mahdollinen menestyjä.

T65-5

Viiden lähtö on ympäripyöreä tammojen tasoitusajo. Paalun kovin hevonen on 5 Fire Spruce. Viimeksi tamma kiri vauhdikkaasti kolmannesta ulkoparista ykköseksi Kasvattajakruunussa. 11 Orchidea SLM teki keväällä kovia juoksuja, mutta viimeksi tamma oli tahmea. Nyt lähtö on aikaisempia kertoja helpompi. 2 Club Nord Royal oli viimeksi piikistä pitelemätön, mutta Vihjetykki rankkaa tamman vasta kolmanneksi, vaikka peliprosenttien valossa Club Nord Royal on suosikki. Yllätysmerkkinä lapulle otetaan 4 Magical Hannah. Nopean starttaaja saa tässäkin hyvän juoksun ja voitto roikkuu ilmassa.

T65-6 

Suomenhevostammojen mailin ryhmässä haetaan asetelmia Kuningatar-kilpailuun. 3 Vaiva on saanut pelihevosista parhaan paikan ja Seppo Markkulan mielessä siintää keulajuoksu. Vihjetykki uskoo vahvasti Vaivan johtavan lähtöä alusta loppuun. 10 Hopihopi voitti Porissa maililla Vaivan, mutta nyt asetelmat ovat Vaivan eduksi. 11 Saaga S teki haamujuoksun Mikkelissä, mutta maililla radalta 11 on vaikea ehtiä. 8 Aino-Ilona on vaikealta paikalta selvä ohipeli.

Vihjetykin vihjerivi:

1,5,7

4,9

1,5

1,6,7,12

2,4,5,11

3 Vaiva

Vihjesysteemi 192 järjestelmää, 19,20 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemiin voi osallistua porukkapelina 1/10 osuuksilla Fintoton sivuilla. http://toto.fi/kutsuporukat?peli=875967397

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi