Vetovihje: Australia – Hollanti 18.6.2014

Oranje jatkaa murskavoittojen tiellä

Australia ja Hollanti käynnistävät omalta osaltaan toisen ottelukierroksen – kierroksen, josta toivomme yhtä viihdyttävää kuin ensimmäisestä.

BW eSports FI €100 welcome

Australia kärsi 1-3-tappion Chilelle avauksessaaan, ja nyt joukkue on käytännössä pakkovoiton edessä. Täydellä pistepotilla jatkohaaveet säilyisivät vielä hengissä, tappiolla tie tyssää alkulohkoon. Jälkimmäinen skenaario vaikuttaa todennäköisemmältä, mutta jo tähän asti kisoissa on nähty yllätyksiä, joten sellaista aussitkin nyt toivovat. Australian vire ei vaikuta kuitenkaan kaksiselta, sillä joukkueella on allaan kolme tappiota ja tasapeli neljästä viime pelistä.

Hollannin 5-1-murskavoitto Espanjasta oli melkoinen pommi. Hyökkäyspeli toimi ilmiömäisen hyvin, ja kaksi maalia paukuttanut Arjen Robben on varmasti tänäänkin hankala pideltävä.

Australian Ivan Franjic keskeytti avausottelun loukkaantumisen takia ja on loppukisat sivussa. Franjic vastasi esityöstä kavennusmaalin avausottelussa, eikä hänen ruutuaan täytetä helposti. Hänen poissaolonsa on Soccerroosille valtava takaisku. Muuten kummankaan joukkueen loukkaantumisrintamalta ei ole uutisoitavaa.

VETOVIHJE: Australia oli haavoittuvainen puolustuksessa Chileä vastaan, ja Hollanti on hyökkäysvoimaltaan vielä monta pykälää vaarallisempi. Supertähdet Robben, van Persie ja kumppanit pitävät huolen siitä, että Oranjen porskutus jatkuu. On vaikea uskoa, että Australian pelaajat itsekään uskovat jatkomahdollisuuksiinsa. Hollanti on voittanut neljä edellistä kisaotteluaan vähintään kahdella osumalla, joten myös tästä lienee tulossa suurinumeroinen voitto.

Bet1234:n tarjous 1,73 Hollannin vähintään kahden maalin voitosta (asian handicap -1,5) on markkinoiden parhaimmistoa. Ottelu käynnistyy klo 19.

Oletko vielä perustanut pelitiliä Bet1234:lle? Hyödynnä avajaistarjous ja tienaa 100 euroa ilmaista pelirahaa tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi