Vetovihje: Espanja – Chile 18.6.2014

Espanja ei pääse helpolla Chilenkään kanssa

Espanjan kisat käynnistyivät veret seisauttaneella täystyrmäyksellä Hollantia vastaan, mikä lisää Chile-ottelun mielenkiintoa melkoisesti. Iltakäymmeneltä nähdään, oliko Espanjan tappio oli vain yksittäinen työtapaturma vai alkaako hallitsevan mestarin valtakausi maailman huipulla olla ohi. 

BW eSports FI €100 welcome

Espanjalta ei onnistunut Hollantia vastaan oikeastaan mikään. Alun rankkarimaalin jälkeen joukkueen peli levisi pöydälle kuin korttitalo. Espanja piti toki palloa, mutta silti Hollannille tarjoutui avopaikkoja tämän tästä. Totuuden nimissä on sanottava, että 1-5-lukemat olivat pelitapahtumiin nähden kuitenkin liiankin rumat.

Chile voitti Australian 3-1, ja harjoituspelit mukaan lukien joukkue on paukuttanut nyt kahdeksan osumaa kolmessa viime ottelussaan. Ausseja vastaan Chileltä vei vain 14 minuuttia nousta 2-0-johtoon. Karsinnoissa Chile esiintyi vahvasti haalittuaan viisi voittoa ja tasapelin, ja verkkoa joukkue heilutti keskimäärin 2,3 maalin edestä ottelua kohti.

VETOVIHJE: Tähän otteluun Espanja tartuu varmasti huolellisemmalla otteella, mutta suoran voiton kertoimet ovat surkeat ja Chile liian hyvä, jotta tasoituspeliäkään kannattaisi harkita. Me valitsemme sen sijaan kohteen, jossa molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Se palauttaa panoksen osuessaan 1,7-kertaisena.

Chilen hyökkäyspeli toimii, eikä vähiten Alexis Sánchezin ansiosta. Hän osui avauspelissä ja paukutti menneellä kaudella 19 maalia Barcelonalle La Ligassa. Espanja puolestaan näytti avauksessaan, että sen puolustuspeli ontuu. Syksyn 2013 harjoitusottelussa joukkueet päätyivät 2-2-tasuriin ja viime MM-kisoissa Espanja voitti 2-1.

ComeOn! tarjoaa molempien maalinteossa onnistumisesta markkinoiden parhaan kertoimen 1,83.

Hyödynnä ComeOnin avajaistarjous ja tienaa HURJAT 300+5 euroa ilmaista pelirahaa tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi