Vetovihje: Kamerun – Kroatia 18.6.2014

Avauspelinsä hävinneet Kamerun ja Kroatia haluavat välttää toisen tappion, koska se tietäisi mitä ilmeisimmin jatkohaaveiden musertumista.

BW eSports FI €100 welcome

Kamerun hävisi 0-1 Meksikolle, mikä oli alakanttiin sikäli, että Meksikolta hylättiin kaksi osumaa virheellisesti avauspuolikkaalla. Kamerunilta olisi voinut odottaa parempaa suoritusta, vaikka joukkue lasketaan selväksi altavastaajaksi tässä yhteenotossa.

Erotuomarin virhe nähtiin myös koko turnauksen avausottelussa, jossa Kroatialta käytännössä varastettiin piste, kun Brasilia sai aiheettoman rankkarin. Kroatialta vieläpä hylättiin maali, joka olisi pitänyt hyväksyä, mutta japanilaisjuristi ei kyennyt kotiyleisön painetta. Kroatia kuitenkin oli ajoittain pelissä erittäin hyvin mukana.

Molemmilla joukkueilla on pahoja poissaoloja. Kamerunilta on sivussa maalinsylkijä ja joukkueen hyökkäyspään supertähti Samuel Eto’o. Kroatia saa tulla toimeen ilman luovaa taituriaan Luka Modricia, joka kuului joukkueensa parhaimmistoon brasseja vastaan.

Kroatia lähtee mittelöön suosikkina harjoitusotteluiden ja ylipäänsä taitavamman joukkueensa perusteella, mutta kakkosesta saatava 1,60 on liian vähän. Katseita kannattaa kääntääkin Kroatian maalimäärään.

VETOVIHJE: Betsafe tarjoaa Kroatian yli 1,5 maalista niinkin korkean kertoimen kuin 1,86, vaikka muut peliyhtiöt huitelevat arvioissaan 1,70 paikkeilla. Siihen tartumme. Kroatia pelasi lupaavaa ja hyökkäysvoittoista futista jo Brasiliaakin vastaan, kun taas Kamerunin pelinrakentelu oli tuskaista.

Hyödynnä Betsafen tervetuliaisbonus ja tienaa 150 euroa ilmaista pelirahaa tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi