Vetovihje: Japani – Kreikka 19.6.2014

Löytääkö myös Japani aukkoja Kreikan alakerrasta?

Yksi pitkä korsi olisi C-lohkossa tarjolla (Kolumbian napattua yhden), mutta kumpi nousee Norsunluurannikon kanssa mukaan taisteluun jatkopaikasta: Japani vai Kreikka?

BW eSports FI €100 welcome

Japani oli lähellä napata saalista Norsunluurannikkoa vastaan, mutta toisella puolikkaalla pari nopeaan tahtiin tullutta takaiskua käänsivät pelin tappioksi. Vielä ei ole kuitenkaan syytä painaa paniikkinappulaa.

Kreikan sormen sen sijaan voisi napille asettaakin, sillä Kolumbia teki helleenien panssaripuolustuksesta reikäjuustoa 3-0-voitollaan. Totaalinen epäonnistuminen omassa ”paraatilajissa” eli puolustuspelissä ei voi olla näkymättä Kreikan itseluottamuksessa.

Molemmat joukkueet kirmaavat Natalin Arenas das Dunasille terveellä miehistöllä.

Kumpikin tavoittelee ottelussa vain voittoa, mikä pienentää tasapelin riskiä, vaikka ottelusta onkin luvassa ennalta tasainen.

Ennen turnausta Japani oli hyvässä lyönnissä viidellä peräkkäisellä voitollaan. Kreikan saldo oli selvästi heikompi: voitto, kolme tasuria ja tappio.

Japani pelaa kovalla syöttönopeudella, mikä on eduksi Kreikan organisoitunutta alakertaa vastaan. Keisuke Honda ja kumppanit lähtevät otteluun suosikkeina, eikä vähiten siksi, että Kreikan peli oli avauksessa saamatonta.

Japanin itseluottamus on kohdillaan, joten Pinnaclen suoran voiton kerroin 2,44 vaikuttaa oikein hyvältä. Kiitos ja näkemiin, Kreikka!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi