Vetovihje: Kolumbia – Norsunluurannikko 19.6.2014

C-lohkossa saattaa ratketa yksi pudotuspelipaikka, kun avauspelinsä voittaneet Kolumbia ja Norsunluurannikko iskevät yhteen Estádio Nacional de Brasílialla klo 19 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Kolumbia löysi avauksessaan reikiä MM-kisojen puolustavimman joukkueen Kreikan alakerrasta. Kolme häkkiä oli mainio suoritus ja osoitus paitsi Kolumbian luottamuksesta omaan peliinsä myös monipuolisesta hyökkäyspelistä. Kaikki meni nappiin, koska omissakaan ei kolissut.

Norsunluurannikon avauspeli ei ollut aivan yhtä suvereenia näytöstä, mutta nousu tappiolta voittoon Japania vastaan oli kova juttu. Profiilipelaaja Didier Drogban mukaantulo noin tunnin pelin jälkeen ottelu sai aivan uuden luonteen, ja lopputulokseksi kirjattiin 2-1.

Itseluottamus onkin korkealla molemmissa leireissä. Tässä ottelussa kumpikaan ei halua tyytyä tasapeliin, vaan molemmat haluavat varmistaa jatkopaikkansa.

Kolumbian hyökkäysinto oli huipussaan jo avauksessa. Norsunluunrannikon Bony ja Gervinho puolestaan saivat koneet käyntiin välittömästi, ja Drogbankin panos oli pirteä ja merkittävä, vaikka ikä jo painaa.

Kolumbialla on alla kolme ottelua, joissa yli 2,5 maalin raja on ylitetty. Norsunluurannikolla niitä on neljä peräkkäistä.

Brasiliaan on luvattu 27 asteen lämpötilaa, mikä saattaa vaikuttaa tempoon. Nyt vastakkain ovat kuitenkin lämpimään ilmanalaan tottuneet joukkueet, jotka ovat pelanneet ikänsä auringon alla.

VETOVIHJE: Maaleja on luvassa. Pinnaclen yli 2,5 maalia on siis valintamme kertoimella 2,15. Rohkeimmat poimivat peleihin myös yli 3,5 maalia, jolle Paf ja Unibet antavat 3,85.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi